- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Стигнах до заключението, че
в училище на контролни, матури, и всякакви външни оценявания е много по-трудно да изкараш 6,00, отколкото на изпит в университетили студентите са много умни, или учениците - твърде глупави
![]()
Уаау... студентите, които аз познавам, едва изкарват тройка или четворка на изпит.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Трудна ли е висшата математика? щото там където искам да влизам се учат 4 части-само тя ме притеснява
До колкото съм чувала е отвратителнаИ аз ще уча такова.
ВОВ :Д аз нямам идея колко ще ми е общо дипломата ,ама със сигурност ще е над 5,50 :Д
В ТУ едва си изкарват изпитите и обикновено оценките им не са по-високи от 3.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Математиката е отвратителна във всичките си форми - добре, че в моята специалност не се учи въобще![]()
Нищо не си учил... Нещата в университета нямат нищо общо с нещата, които си учил в училище, нито пък ще ти искат да покажеш знанията по същия си начин.
Съвет към всички бъдещи студенти : Очаквайте всякакви крайности. Някои изпити се изкарват лесно и без учене, на други учиш седмица преди това и пак може да те скъсат, на трети на един едно, а на друг - друго, не очаквайте да е честно, не се и плашете... Просто вече от вас се очаква да сте зрели хора, които могат да си направят сметката.
Специално за ТУ, ако не ти върви математиката, няма какво да дириш там. Не се набутвай с 4-ка по математика в ТУ не се избутва.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^ Те момчетата най-вече си мислят, че като запишат нещо с математика, ще взимат после милиарди и ще издържат жена и деца ... много е смешно![]()
Не знам защо хората като отиват студент и влезнат се взимат за умни?
Там получаваш знания , не акъл. Има разлика![]()
Да, ама трябва да имаш и акъл, за да поемеш цялото море от знания.
Не съм съгласен. Трябва да имаш акъл за да приложиш знанията които получаваш. Има някой научават , но не го разбират : )))
хаахахахаха...
ако на изпит се изкарва по-лесно значи университетът съква...
В ПУ да изкараш 6 е по-лесно от това да изкараш 3ка в Автото..
^ Цаката е да се мазниш, да правиш мили очички на всички, и минаваш с 5 и 6а тия "гордите", дето им е под достойнството да ближат нечий задник, да си ходят по поправки и ликвидации
това е валидно за всяко място в живота, не само университета