Адаш, братко! Защо заклеймяваш само турците, бе, брате? Че ние, циганите, на зад ли оставаме? И при нас има такава традиция, момичето до деня на своята женитба да остане девствена. Когато някое момче иска да се ожени за момиче, отива при баща й със своите или др. роднини и й искат ръката. При някои се дават и пари, при нас не е така! И след това момчето завежда момата на хотел или на някое по уединено място, нали се сещате за какво. И те така, след това се женят. Но честно казано, тази традиция и при нас все повече остарява... упадъкът на морала засегна и тази наша странна за някои хора традиция и повелия.

Сега сериозно. Ако не искаш да си навлечеш беда, недей се жени, човече. Ама пък, ако не можеш да се сдържаш, го направи. (При този случай трябва да знаеш, че главата ти няма как да остане здрава, и че ще си купуваш много аналгини), но поне няма да съгрешаваш против Бога. Така че не го прави, ако нямаш сериозни намерения към това момиче, пък дори и католичка. Аз съм ром, от Лом и съм на 16 г. и имам страшно големи мечти, които с Бог ще се реализират и планувам да се оженя на 30 г. (или поне да започна да си търся реброто xDD). Така че си помисли добре. Недей си навличай и този грях на главата.

Бог те обича