.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Диск "C"

Unhappy Диск "C"

Извинявам се, ако правя друга такава тема за диск "C" или я слагам на грешно място.. прегледах и други такива теми по този въпрос в интернет, но и така не ми отговориха на въпроса
    Та да си дойда на думата :
    Имам три диска : C,F,E .. F - 180 GB, E - 100 GB, a C - 19 GB total size
    В диск Е и F всичко ми е перфектно. Но диск С ми е изключително проблемен :
    От 19 GB имам само 500 MB .. най - много... по принцип са около 200 - 100 MB, даже понякога спадат и до 80 MB...
    Колкото и да трия, паметта си остава същата.. Например пишеше, че една папка в него има 1.60 GB и изтрих всичко в нея (понеже тя не може да се трие), излизам от папката.. и пак пише че е 1.60 GB..
    Трила съм и други неща...там интернет страници, ненужни програми, изтеглени файлове .. Изтрила съм сигурно повече от 5 GB.. Опитах и с Disk Clean up.., но пак не става.. освободи се на 1.20 GB и на другия ден стана 500 MB.. И с CCleaner също чистих и нищо не се освободи.. И кошчето чистих.. Десктопа ми е празен.. В диск С имам сам няколко програмки и това е.. нищо кой знае какво.., но пак ми взема доста памет.. Компютърът ми става все по - бавен и бавен.. Преинсталиран е около 5 пъти за тази година... (отначало всичко си е наред, но после почва да се увеличават GB - те)...И антивирусната ми също не открива нищо, въпреки че я карах да претърсва всички дискове и диск С няколко пъти и нищо..
    Да не би да е възможно да има някакви скрити файлове и как да ги открия и изтрия?
    И да не би да има някакъв вирус (което ще да е най - вероятно) и как да го намеря и изтрия след като антивирусната ми не може?

Благодаря предварително

Мега фен Аватара на draid
    С какъв win си ? Вероятно XP. В windows папката може да изтриеш и 2-те папки task и temp

Да. Изтрих ги, но бяха общо само 20 MB .. : /

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    от сетъпа при следващата преинсталация задай читави части от дисковото пространство. Не е вирус. Освен това, обикновено на це - то ти е системата, ако е отделено около 30тина ГБ за це и системата е там - оттук ти идва намалянето на размера

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Според мен едва ли е вирус. Щом си имала 200-300мб. Свободно място, после си го направила на 1.2гб. и на другия ден пак същото, това е защото Уиндолс постоянно прави нови файлове. Няма значение дали ще влизаш в интернет или просто да си ровиш из дисковете, то винаги създава нови файлове, но не мисля, че трябва да са с такава големина. Пробвай да го дефрагментираш и после да триеш файлове. Също така можеш да изтеглиш HDD Sentinel. -> http://www.hdsentinel.com/ <-. Проверява за грешки и т.н.

П.С. - По-добре ще е ако някой Мод премести темата в ИТ, там може да очакваш по компетентни отговори.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    от сетъпа при следващата преинсталация задай читави части от дисковото пространство. Не е вирус. Освен това, обикновено на це - то ти е системата, ако е отделено около 30тина ГБ за це и системата е там - оттук ти идва намалянето на размера
    Мерси за отговора
    Не разбирам също как диск С ми е само 19 ГБ ... в смисъл на всичките ми приятели диск С си е даже повече от 50 ГБ .. това мойто да не е някакъв дефект или може да си е просто такъв, защото наистина 19 ГБ не са кой знае колко много : / ?

Мерси за програмката, сега ще я check - на

диск це, както и останалите дискове, се задават като размер при инсталация на уиндоус. В компютъра си имаш само един хард диск. Той се разделя виртуално на колкото си искаш части. Ако са ти задали първо другите два, толкова място е останало за це - то. И на всичкото отгоре ако са ти инсталирали уиндоус там - ето ти проблема. СЕГА. За мен това не е проблем, обаче. Имаш два иска с по сума ти гигабайти - какво те интересува, че системният е толкова? Какво толкова искаш да катериш на це - то? Искаш да си правиш колекция от големи файлове на десктопа ли? Аз лично никога не свалям и не инсталирам на системния диск. Затова се нарича "системен". Но, щом го смяташ за проблем - преинсталация и коректно задаване на настройките за партишъни в биоса

като пример само ще ти дам (в подкрепа на това, че це - то не ти е дефектно) следното нещо - на времето, когато ми се правеха детински простотии, и тъкмо се бях научил да преинсталирам уиндоус, си бях направил 10 гигабайтов системен диск Щ. Дискът се казваше диск Щ (Sht). Така че не се притеснявай за це - то, всичко си му е наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си