.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Фрийрън/Паркур Варна?

Има ли хора във Варна, които се събират за Фрийрън/Паркур, смисъл някаква по-голяма групичка от да кажем 10-15 човека, питам защото искам да започна да го практикувам този Спорт тъй като само на фитнес ако ходя ще стана дърво ... трябва ми и пластичност

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Тва е тъпотия.......... по-добре ходи на лостове хД
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Не си заслужава да си чупиш кокалите и да получаваш контузии за глупости. На лостовете също може да станеш подвижен и еластичен !

Кой е казал че не ходя на лостове.... Ако имате нещо по темата да казвате, казвайте го.

Супер фен
    На някои места в града се събират момчета със скейтборд,ама скакалците от фрийръна не ги знам. Те са едни слаби скокльовци Нямат какво да им тежи и подскачат.

169 висок съм и съм 85 килограма имам тежки кости и излишни килограми. Казвам го това да ти докажа, че на постове като предишните да не им вярваш за "слабите" скакълци... Има много трейсъри и много фрийрънари, влез във Фрийрън България от фейсбук или нещо подобно, и питай първият, който видиш от Варна (те са много). Веднага ще те упътят, къде може да намериш групичка и зала също.

запиши се на спортна гимнастика .. пак правиш салта и други неща, от които е взаимстван фрееръна .. гарантирам ти че ако

си постоянен там ще станеш много еластичен и здрав

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ако наистина ти е интересен спорта-добре,обаче ако си фитнес любител,който просто си търси начин за добиване на гъвкавост-съвсем сериозно отиди на спортна гимнастика.В паркур не падаш на дюшеци,нито ставаш от омекотени лежанки.И тея,които наистина са добри там,изобщо не го правят за добро тяло-точно обратното е,те гонят добро тяло,ЗА да могат да го правят.Ако целта ти е единствено и само подобрение на физическия тонус,има много по-лесни и безопасни начини.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Аз също искам да тренирам. В момента има тренировки в зала герена ,но това ми е далеч! Някой от вас да се занимава без тренйор? А знаете ли някъв български фрийрън форум?

stanislav kamenov
    Guest

parkour

аз лично съм тренитъл parkour не е трудно и още си тренирам сам от време на време излизам с фр та
    живея в варна

stanislav kamenov
    Guest
    аз се занимвам без трениор живея в варна ако искаш пиши в саита да са разберем

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от stanislav kamenov Виж мнението
    аз лично съм тренитъл parkour не е трудно и още си тренирам сам от време на време излизам с фр та
    живея в варна
    Цитирай Първоначално написано от stanislav kamenov Виж мнението
    аз се занимвам без трениор живея в варна ако искаш пиши в саита да са разберем
    Едно е паркур през 2012, друго е през 2017.
    Дали ще ти пише, като е писал темата преди 5 години ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си