Искам да споделя с вас нещо, за което се изпокарахме с моят приятел и да изкажете мнение по темата. Ходим от година и половина, големи хора сме и двамата. Всичко е точно между нас, има разбирателство, любов, грижи...т.н. Но в последните няколко дни тоя човек ме докара на ръба на нервната криза! И преди ме е ядосвал, както и аз него, но сега съм в състояние, в което искам да остана сама, ей така без него. С други думи казано- да се разделяме!
Преди няколко дни ходихме на басейн при едни негови приятели и там беше един негов приятел, който и на двама ни не е приятен. Просто много антипатичен тип, адски стистът с голямо самочуствие! Та този въпросният ме е оставил с впечетлението, че ме харесва от много време. Даже още преди да се запознаем с моят приятел се опитваше да ме сваля, но не го огря. И дори сега се опитва да ми говори, гледа ме едно странно, говори ми разни простотии, но аз не обръщам внимание. Виждам го само покрай приятеля ми и то доста рядко. Целият проблем тръгна от него! Бяхме заедно на басейн 2-3 дни и той не спря да говори за бившите приятелки на приятеля ми! Ама не се спря Ви казвам! Бил на дискотека видял тая, оная бивша на моят приятел, припомни ни какво е било, що е било между тях преди. Коя питала за моят приятел, коя щяла да го хване. Коя сега с кой ходи, коя си сложила силикон...! Некви ей такива пълни простотии! Неща, които всеки нормален човек би се усетил, че са неприятни и за двама ни след като сме заедно. Аз се стараех да не обръщам внимание, но тези приказки малко или много ме дразнеха и не ми беше приятно да ги слушам! После тоя същият започна още повече да ми лази по нервната система като почна да обяснява аз колко съм ревнива, как не съм си пускала приятеля никъде без мен, как съм го ограничавала... . А няма такова нещо. Нито аз, нито приятеля ми се оплакваме от такива неща. Както и да е, минаха тия дни с приятеля ми не сме го коментирали тоя.
Но вчера бяхме пак в тези същите приятели и този ПАК се появи от някъде! Пак се опита да говори простотии, но този път вече удари тавана! Обясняваше за някакъв тяхен познат как взимал стероиди и как сега ги спрял и адски бил се отпуснал. Ние всички стоим и го слушаме. И тоя продължава...."Абе бяхме на дискотека и тоя си беше сложил нек'ва прилепнала тениска и малее брат! На тоя циците му станали по големи от нейните!" и сочи към мен! Това го каза пред всички, включително там беше и майката на едно от момчетата (нали бяхме в къщата на един от приятелите му). Как от всички възможни момичета на масата тоя избра мен?! Плюс това, тоя никога не ме е виждал гола да ми коментира даденостите! А не съм някоя дъска. Имам си гърди в перфектна форма и то, и не се срамувам от нищо. Момичетата на масата, които бяха също не са някакви надарени. Но мен това не ме засегна. Мен ме засегна друго, че за тия няколко дни, в които тоя се гавреше с мене и се заяждаше НАЙ демонстративно, моят приятел НЕ се обади нито веднъж! Не каза нищо да ме защити! Ама нищо!!! Аз не очаквах да скочи на бой или да тръгне да се кара нещо, но поне да беше казал нещо да го накара да млъкне оня! Едно от момичетата на масата го бутна по ръката и му вика "Айде бе, няма ли да защитиш жена си"?, а той продължи да си гледа телефона.
Толкова обидена и унижена се чуствам. Просто очаквах той да ме защити по някакъв начин, а той си стоеше мирно до мен и си гледаше facebook-a на телефона. Аз цялата се изчервих на масата след като оня кретен го направи онзи глупав коментар пред всички. Въпреки, че и аз отвърнах със шега на удара, ми беше гадно. Тръгнахме си и двамата. И по пътя той се правеше, че няма нищо. Аз въобще не му говорех, защото бях прекалено ядосана и нервна да му кажа нещо. Нито ми се извини, нито нищо! За него сякаш нищо не е станало. Само аз съм си правила поводи да скъсам с него, защото бил усещал, че искам да се отърва от него. Вчера звъня, писа аз не му отговорих и днес веднъж не ме потърси.
Моля Ви кажете, аз ли правя от мухата слон както той ми казва или имам сериозна причина да обмисля отношенията ни за в бъдеще? Защото тази грозна история беше доказателство за голямо неуважение към мен, доказателство, че на него не мога да разчитам каквото и да било и въобще пълен непукизъм от това какво ще кажат за приятелката му!