.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Приятеля му ме обижда, а той не казва нищо

Здравейте

Искам да споделя с вас нещо, за което се изпокарахме с моят приятел и да изкажете мнение по темата. Ходим от година и половина, големи хора сме и двамата. Всичко е точно между нас, има разбирателство, любов, грижи...т.н. Но в последните няколко дни тоя човек ме докара на ръба на нервната криза! И преди ме е ядосвал, както и аз него, но сега съм в състояние, в което искам да остана сама, ей така без него. С други думи казано- да се разделяме!
    Преди няколко дни ходихме на басейн при едни негови приятели и там беше един негов приятел, който и на двама ни не е приятен. Просто много антипатичен тип, адски стистът с голямо самочуствие! Та този въпросният ме е оставил с впечетлението, че ме харесва от много време. Даже още преди да се запознаем с моят приятел се опитваше да ме сваля, но не го огря. И дори сега се опитва да ми говори, гледа ме едно странно, говори ми разни простотии, но аз не обръщам внимание. Виждам го само покрай приятеля ми и то доста рядко. Целият проблем тръгна от него! Бяхме заедно на басейн 2-3 дни и той не спря да говори за бившите приятелки на приятеля ми! Ама не се спря Ви казвам! Бил на дискотека видял тая, оная бивша на моят приятел, припомни ни какво е било, що е било между тях преди. Коя питала за моят приятел, коя щяла да го хване. Коя сега с кой ходи, коя си сложила силикон...! Некви ей такива пълни простотии! Неща, които всеки нормален човек би се усетил, че са неприятни и за двама ни след като сме заедно. Аз се стараех да не обръщам внимание, но тези приказки малко или много ме дразнеха и не ми беше приятно да ги слушам! После тоя същият започна още повече да ми лази по нервната система като почна да обяснява аз колко съм ревнива, как не съм си пускала приятеля никъде без мен, как съм го ограничавала... . А няма такова нещо. Нито аз, нито приятеля ми се оплакваме от такива неща. Както и да е, минаха тия дни с приятеля ми не сме го коментирали тоя.
    Но вчера бяхме пак в тези същите приятели и този ПАК се появи от някъде! Пак се опита да говори простотии, но този път вече удари тавана! Обясняваше за някакъв тяхен познат как взимал стероиди и как сега ги спрял и адски бил се отпуснал. Ние всички стоим и го слушаме. И тоя продължава...."Абе бяхме на дискотека и тоя си беше сложил нек'ва прилепнала тениска и малее брат! На тоя циците му станали по големи от нейните!" и сочи към мен! Това го каза пред всички, включително там беше и майката на едно от момчетата (нали бяхме в къщата на един от приятелите му). Как от всички възможни момичета на масата тоя избра мен?! Плюс това, тоя никога не ме е виждал гола да ми коментира даденостите! А не съм някоя дъска. Имам си гърди в перфектна форма и то, и не се срамувам от нищо. Момичетата на масата, които бяха също не са някакви надарени. Но мен това не ме засегна. Мен ме засегна друго, че за тия няколко дни, в които тоя се гавреше с мене и се заяждаше НАЙ демонстративно, моят приятел НЕ се обади нито веднъж! Не каза нищо да ме защити! Ама нищо!!! Аз не очаквах да скочи на бой или да тръгне да се кара нещо, но поне да беше казал нещо да го накара да млъкне оня! Едно от момичетата на масата го бутна по ръката и му вика "Айде бе, няма ли да защитиш жена си"?, а той продължи да си гледа телефона.
    Толкова обидена и унижена се чуствам. Просто очаквах той да ме защити по някакъв начин, а той си стоеше мирно до мен и си гледаше facebook-a на телефона. Аз цялата се изчервих на масата след като оня кретен го направи онзи глупав коментар пред всички. Въпреки, че и аз отвърнах със шега на удара, ми беше гадно. Тръгнахме си и двамата. И по пътя той се правеше, че няма нищо. Аз въобще не му говорех, защото бях прекалено ядосана и нервна да му кажа нещо. Нито ми се извини, нито нищо! За него сякаш нищо не е станало. Само аз съм си правила поводи да скъсам с него, защото бил усещал, че искам да се отърва от него. Вчера звъня, писа аз не му отговорих и днес веднъж не ме потърси.

Моля Ви кажете, аз ли правя от мухата слон както той ми казва или имам сериозна причина да обмисля отношенията ни за в бъдеще? Защото тази грозна история беше доказателство за голямо неуважение към мен, доказателство, че на него не мога да разчитам каквото и да било и въобще пълен непукизъм от това какво ще кажат за приятелката му!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Тоя май те има за даденост...

Супер фен Аватара на djipsito
    Не разбрах..кво от тва, че е казал, че циците на някъв са по-големи от твоите ? Говори за някакъв си там, не за теб. Като имаш цици, къв ти е проблема ? На мен тва ми звучи като унижение по-скоро за онзи, отколкото за теб.

Ако с приятеля ти всичко си е точно, не разбирам кво допускаш някъв сопол да ти бърка емоциите. То тва му е целта. Накрая ти ще си прецакаш връзката. Ама ти си знаеш.

Имаш уста, говори с приятеля си за тези неща, ама по-добре говори когато си спокойна.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ти все си ги намираш от тоя калибър.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на babity
    Те са приятели. Независимо дали ти харесва или не. Аз съм в мъжка компания и от момчетата, които са трайно обвързани, влюбени и всичко, съм чувала такива неща за приятелките им или за гаджетата на техни познати, че т'ва което разказваш в момента е все едно, че най - учтиво са те поздравиви някъде на улицата. Не се впрягай толкова. Малко е захаросано да смяташ, че за всяка дребна простащина ще скача и ще застава срещу приятелите си. Нека говорят! Важното е, че той е с теб и се разбирате. Нещото, което съм научила от колегата съфорумник за кратките ни контакти е, че думите нямат никаква тежест срещу делата.

Има те за даденост и не държи на теб. Но, ако това ще те успокои, почти всички момичета сте такива заблудени и не обръщате внимание на тези неща, докато не е станало прекалено късно. Ти си знаеш най-добре какво да правиш !

Супер фен
    хахахахаааа еми жалко.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако ти е толкова гадно, просто поговори с приятеля си. Обясни му как си се почувствала и какво си очаквала той да направи. Нека приятеля ти заяви веднъж и завинаги на онзи сопол, че компанията му не ви харесва - нито коментарите/шегите които прави, нито той като личност ви кефят и просто бихте искали той да стои на страна. Бийте му игнор. Не се занимавай, и не позволявай нещо подобно да разруши връзката ви.

Веднага трябваше да му отговориш, а пишката му, дали е по-голяма от твойта? Що не почнеш и ти да вземаш от тия боклуци?
    Приятелят ти е малко смотан.. Поне да беше казал нещо, дори и да не беше грубо..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А бе, тъпо е, че абсолютно нищо не е казал, ама и ти малко преиграваш. Онзи далеч не ти е говорил кой знае какво, а и след като персонално имаш проблем с него, ти да си беше отворила устата. Твоят може да не ги приема по този начин нещата и явно не му става ясно, че ти е неприятно, затова или говори с него в прав текст, или се примири със ситуацията.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Абе няма да стоя някой да се подиграва с момичето ми никога. Ставам и го обръщам с главата на доло, не ме интересува кой му е приятел къв е и що е. Приятелят ти не е постъпил правилно, но не е нужно да го отхвърляш, поговори с него и кажи че не ти е приятно онзи да се гаври с тебе. И ти препоръчвам да не се събирате повече с тия индивиди, намерете си други приятели

Голям фен
    Просто не ставаш.Ако знаеш с добри приятели , колко сме се гаврили с гаджетата ни , този ще ти се стори като манна небесна.За многото хейтъри ще кажа , че за мое огромно съжаление , най-големия ташак , който си правих с момиче , се обърна срещу самия мен и още тегля , хаха

ако пък приятелят ти и той те гъбарка нарочно , ако 2 пъти се направиш и не му вдигнеш и е като мен , чакай да се зарибява с приятелката ти
    Последно редактирано от Furious? : 06-13-2012 на 13:34

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Доста си тънкообидна и явно не владееш никаква самоирония, щом си се впечатлила толкова от коментара му за циците. Аз не бих. Но виж, за първия случай, когато е говорил за бившите на приятеля ти - тогава вече сериозно бих се издразнила и аз. Но на първо място трябва да се научиш сама да се защитаваш от такива нападки, щом го намираш за необходимо. Приятеля ти наистина е можел поне нещо в кръга на майтапа да каже и да му отвърне, ама от това, което прочетох, останах с впечатлението, че и двамата си падате по-сухарски тип, така че не му се сърди. Ти също си решила да "убиеш глупака с мълчание", може би и на него не му се е занимавало с простотии.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз мисля, че това с гърдите изобщо не би ме впечатлило, нали ти си ги харесваш, какъв ти е проблема?
    За бившите е тъпо обаче, на мен лично ми става много криво като някой отвори тази тема, докато съм с моето момче-независимо за неговите или моите бивши става въпрос.
    Чак да го зарежеш за това-не, но поговори с него, обясни му, че очакваш от него подкрепа и защита. Не му се карай, просто му сподели, викането настройва хората срещу теб дори и да си права. Не е станало нищо чак толкова сериозно, аз не бих загърбила толкова дълга връзка заради конкретната ситуация.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Не е болка за умиране така наречената "обида", но ако онзи се държи така, а мъжо ти го толерира, значи гаджето ти е голям лешпер. Муньо, както му се вика също Ти си прецени - това едва ли ще се промени, така че може да се наложи винаги да си се бориш сама с подобни нападки от негови приятели и околни в негово присъствие, като прасе с тиква. Така че, поговорете си, ако не стане мъж мъжа ти, ти си прецени. Може пък да ти харесва ти да го защитаваш

Абе хора вие не разбирате май. Днеска ще е лека обида, утре ще е голяма обида, по натам ще е много по сериозно нещо. И тоя нейния дебил(без да се обиждаш) пак ли ще стои да си играе на телефона?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вземи и поговори с него.

Това, което се е случило е възможно да е било в кръга на шегата, не го взимай толкова навътре. Но този индивид щом се мъчи постоянно да ви прецака настроението - ще продължи и с по-големите обиди и сериозни неща. Така, че обясни на приятеля си как стоят нещата. И виж какво ще стане.

Ако продължава така - ще остана с впечатлението , че не му пука за теб, тъй като вече те има за даденост и не си мисли, че ще те загуби.

И вече сама решавай какво ще правиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ти си много тъпо парче ако си се обидила от това. Казал го е в преносен смисъл най-малкото. Много пъти съм чувал такива коментари, даже момичета като се подиграват на момчета са казвали "циците ти са по-големи от мойте". Ти като знаеш толкова защо не се защити?
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Повече от фен Аватара на babati
    Много е възможно да се вкарваш в някакви женски филми ( и приятелката ти, която е казала дали няма да те защити). Не си мисли, че въпросния човек има нещо срещу теб. Явно е досадник и е неприятен на всички. Повечето такива хора даже не се усещат колко са досадни. Но е възможно и да си се заяжда. Критерия на момичетата за заяждане обаче ви е много странен и неразбираем. Кажи му директно на гаджето ти, че не ти е приятен онзи и следващия път очакваш да реагира. Ако не го направи го махай.

Втория вариант е онзи нарочно да цъфва и това да е гонен ефект. Гаджето ти да иска да се отърве от теб. А момента с боя е много тънък в такава ситуация. Нали се сещаш, че после може да стане его този скочи на приятеля си заради някаква фуста дето се почувствала засегната от някакви глупости (не казвам, че за него си фуста приятеля ти може и да те обича, но за другите мъжки маймуни отстрани някак така изглежда). Аз веднъж изхвърлих от нас най-добрия си приятел заради едно гадже. Още ме е яд. Тя беше виновна. Нещо се заядоха и изхвърлих момчетата (приятелите ми) с викове вън от нас. После се усетих и ги настигнах. Сега ако пак е тази ситуация пред мен щях да изхвърля и тях и нея и въобще нямаше да гоня никой да се сетят следващия път като ще ми разиграват сцени и ще ме гледат всички в очите на коя страна ще застана.

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend Виж мнението
    Ти си много тъпо парче ако си се обидила от това. Казал го е в преносен смисъл най-малкото. Много пъти съм чувал такива коментари, даже момичета като се подиграват на момчета са казвали "циците ти са по-големи от мойте". Ти като знаеш толкова защо не се защити?
    Ето го следващия заблуден индивид.

Не разбрахте ли че тя не се е обидила конкретно от това с циците. Прочети внимателно всичко което е написала!

AnOHuMeH боя е най-тъпото решение за излизане от ситуация. Аз с удар троша кости на големи мъже (последните двама, с които се сбих им потроших кости и се мотаха по болници и си имах ядове после), но избягвам да се бия и ми се налага максимум 2 пъти в годината.

Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
    AnOHuMeH боя е най-тъпото решение за излизане от ситуация. Аз с удар троша кости на големи мъже (последните двама, с които се сбих им потроших кости и се мотаха по болници и си имах ядове после), но избягвам да се бия и ми се налага максимум 2 пъти в годината.
    То ми е ясно че този е мека китка, но поне устата да си отвори - не може да си мълчи !

От всичко най-много мразя мъж да не уважава жена си и да не се опитва да я прави щастлива. Някакви такива цървуланковци като Furious не знаят къде се намират майка им не ги е научила на обноски пълно.

AnOHuMeH и аз мисля, че е мека китна, но няма как да вадим такова заключение със сигурност. Все пак момиче разказва, а картината на живо в голяма част от преразказаните случаи и пейзажи от момиче е коренно различна.

Ne_Znaesh сега ако предложиш прилична сума/отплата може и да бъде наказан натрапника.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Щом ти си била най-надарената,а оня е бил с "по-големи" от твоите е нормално да ви сравни за да стане ясно ...
    А и к'во като си говорят за предишни връзки?!Ти казала ли си на твоя "Не искам да коментирате бившите ти пред мен!"?!
    Аз лично редовно си говоря за предишни гаджета ... К'во лошо има?!Събирам се с хора,които и преди са били до мен и си припомняме разни интересни случки,или си говорим за това к'во става с въпросните ... Те са част от миналото ми и това,че са ми бивши не означава,че не трябва да говоря за тях
    Виж ся друг е въпроса,че вместо да обръща внимание на теб или на приятелите си той е висял във фейсбук Т'ва не го разбирам?!То и аз влизам през телефона,но само ако чакам някой да ми прати нещо важно,например.Това си е неуважение и към теб,и към приятелите ви

П.П. Оправи си малко изискванията и критериите преди да тръгнеш да си търсиш ново гадже,защото всички,за които си пускала теми са все подобни индивиди А може би нещо при теб куца?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си