Много е възможно да се вкарваш в някакви женски филми ( и приятелката ти, която е казала дали няма да те защити). Не си мисли, че въпросния човек има нещо срещу теб. Явно е досадник и е неприятен на всички. Повечето такива хора даже не се усещат колко са досадни. Но е възможно и да си се заяжда. Критерия на момичетата за заяждане обаче ви е много странен и неразбираем. Кажи му директно на гаджето ти, че не ти е приятен онзи и следващия път очакваш да реагира. Ако не го направи го махай.

Втория вариант е онзи нарочно да цъфва и това да е гонен ефект. Гаджето ти да иска да се отърве от теб. А момента с боя е много тънък в такава ситуация. Нали се сещаш, че после може да стане его този скочи на приятеля си заради някаква фуста дето се почувствала засегната от някакви глупости (не казвам, че за него си фуста приятеля ти може и да те обича, но за другите мъжки маймуни отстрани някак така изглежда). Аз веднъж изхвърлих от нас най-добрия си приятел заради едно гадже. Още ме е яд. Тя беше виновна. Нещо се заядоха и изхвърлих момчетата (приятелите ми) с викове вън от нас. После се усетих и ги настигнах. Сега ако пак е тази ситуация пред мен щях да изхвърля и тях и нея и въобще нямаше да гоня никой да се сетят следващия път като ще ми разиграват сцени и ще ме гледат всички в очите на коя страна ще застана.