.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Може и така е да било. Но в момента не сме никакък в началото. Оточних, че сме заедно година и половина и нещата си вървят добре.

Btw нито вчера ми звъня, нито днес. :/ Изчаква аз да му звънна или нещо друго се мъти? :/

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh Виж мнението
    Може и така е да било. Но в момента не сме никакък в началото. Оточних, че сме заедно година и половина и нещата си вървят добре.

Btw нито вчера ми звъня, нито днес. :/ Изчаква аз да му звънна или нещо друго се мъти? :/
    Най-вероятно иска да ти покаже, че за него не си права в случая и, че както ти можеш да не му отговаряш, така и той на теб. Може да си мерите инатите добезкрай така. Изчакай още ден-два, ако не ти звънне той, го направи ти.

Супер фен
    Хехе. Мамата си тракате жените ей. Парадирате, че сте силни и независими от нас мъжете, а в действителност и пет метра не можете да изминете без нас. Както и да е. Авторке ще бъда груб, но прям защото го заслужаваш- насрала си се в преносния, а най- вероятно и в буквалния смисъл на думата. Въпроса е не защо приятеля ти не те е защитил, а защо си допуснала някакъв мухльо да те накара да се изчервиш? Нали нямаш комплекс заради гърдите, тогава? Вместо да чакаш на приятеля ти да те защити е можело ти сама да го направиш. Всъщност, ако погледнеш от друга перспектива си изпуснала идеална възможност да го злепоставиш в публичност, да демонстрираш сила и покажеш ясно на другите и приятеля си, че и сама можеш да се оправяш в такива ситуации.

А ти какво си направила...Мога да си го представя- свила си се в миша дупка, не си могла да кажеш нищо, не си реагирала даже и после си се ядосала, че приятеля ти не е реагирал. Да, можеш да му се разсърдиш в случай, че този същия би те закачал, но физически. Тогава нямаш нямаш превъзходство, не би могла да се защитиш и ето тук идва ролята на мъжа. В конкретния случай обаче става въпрос за словесна закачка! Приятеля ти няма никаква вина и не си го изкарвай на него само защото ти нямаш достатъчно акъл да отвърнеш подобаващо на такива типове!

Най- лесно е да хленчиш обвиняваш другите за собствените си грешки, а най- трудно е да бъдеш поне малко самокритичен.

Поздрави
    Последно редактирано от Alabalaportokala : 06-13-2012 на 17:18

Предишният пост е отправен към Alabalaportokala.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си