Нищо де, ако да си груб. Все пак затова съм писала в форума, за да мога да получа и второ мнение по въпроса. Не очаквам всички да мислите като мен. Така че приемам това, което си написал.
Но държа да почертая, че не съм се "насрала". Да, стана ми адски неудобно поради факта, че имаше много хора на масата както и майката на едно от момчетата (това го казах май). Но в темата ми пише, че отвърнах с шега и мога даже да ти кажа каква- "Май наистина е време да ми подариш един чифт гърди, мило." или нещо от тоя сорт беше. Преди това си бяхме говорили с приятелите му за силикон и аз се шегувах, че моят приятел като си смени работата, първото нещо ще бъде да ми сложи гърди. (Естествено в кръга на шегата, той е твърдо против, но понеже си сменя работата и доста се шегувахме на тая тема с какво ще ни черпи). И се отвори нова тема съответно, че малките гърди са на мода ... . Та не съм се свила в мишка дупка. Признавам, че ми стана неприятно, но целият тоя неприязам беше в оставата на предишните дни, в които тоя ме ебаваше. Ще ми кажеш, ами защо не си му казала, че ти е неприятно да говори за бившите на приятеля ти ? Ами как да му кажа, като той това иска да чуе. Той го правеше нарочно само и само да ни скара. Затова очаквах приятеля ми като негов познат да му каже да спре, защото все пак не се говореше за моите бивши, а за неговите. А той какво правеше? Мълчеше и сякаш това мълчание беше един вид съгласие за всичко какво оня каза. Поне за мен мълчението е знак за съгласие в повечето случеи. Ей това ме издразни.
И ти ми викаш, ако е било физически контакта тогава е той трябвало да реагира. Ами утре други ден, ще стане и физически. А той какво ще прави? Ще стои и ще ме гледа, ще разцъква facebooka? Някои нещa трябва да се предотвъртят от рано, да се говорят от рано за да не стане играчка плачка накрая.