- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятеля му ме обижда, а той не казва нищо
Това, че човек се изчервява, не значи моментално, че човек се е засегнал от дадено нещо. Аз съм се изчервявала да речем когато някое готино момче, което много харесвам ми е правел комплимент, например. Или в други такива подобни ситуации, които не са свързани с това, че съм се засегнала с нещо или, че някой с нещо ме е обидил. И не съм съгласна с теб, че едва ли не съм показала слабост. Ако наистина беше така, щях веднага да си тръгна, ред сълзи, сополи... как си му е реда. Както и да е.
Моята мисъл е, че аз лично това го приех като неуважение спрямо мен и абсулютно никакво чуство за такт. (и от приятеля ми, и от оня). Айде оня ще кажеш майната му, ама както и да го погледна просто все можеше нещо макар и на шега приятеля ми да каже. А още повече ме издразни факта, че гледаше facebooka на няк'ва негова приятелка дето се била оженила (гледаше и снимките просто). Как да не се ядосва човек?
Последно редактирано от Ne_Znaesh : 06-13-2012 на 18:21
Това за мен е много точно казано. Едва ли, ако беше казал, че приятелят ти е с малка пишка, а ти си беше замълчала и направила на разсеяна, на приятеля ти щеше да му стане хубаво.
Не става дума да го бие, да се карат, а просто да вземе отношение по някакъв начин, било то и на шега или просто да каже нещо от сорта на Аре, не се занимавай с циците на приятелката ми, става ли?
Отговора на въпроса ти се съдържа в последното изречение на мнението което си цитирал!
Авторке започвам да си мисля, че се държиш като ощипана само и само да се изкараш права. Е не си, не си, не си.... НЕ СИ! Ситуация тип срам от момчешки комплимент няма нищо общо със ситуация в която получаваш закачка тип черен хумор пред голяма аудитория от хора! Тогава от срам до срам има разлика, както и от изчервяване до изчервяване! И щом приемаш такива неща като неуважение си доста издребняла. Стегни се моля те и се дръж като зрял човек. Вместо да хленчиш като някоя кифла, тропни малко с крак, нахъсай се и покажи на себе си и приятеля си, че можеш да се оправяш сама.