.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

На мен просто ми е интересно- ако някой каже нещо подобно, посочвайки не нея, а майка Ви или сестра Ви, няма ли да я защитите..?!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Мечо_Буболечо Виж мнението
    На мен просто ми е интересно- ако някой каже нещо подобно, посочвайки не нея, а майка Ви или сестра Ви, няма ли да я защитите..?!
    Да ги защитим от к'во?!
    Оня с нищо не я е обидил Това,че е говорил за бившите на нейния не е обида.Като не й е приятно да беше казала и може би щяха да се съобразят с нея.Това с гърдите също не е казано като обида след като нейните не са отпуснати,а напротив - има си бюст.Момчето просто е сравнил размера на гърдите на оня стероидния с нейните,защото е била най-надарена ... Поне от написаното аз т'ва разбрах.Обиди/заплахи/гавра няма ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

От простотията му. Това сравнение е чиста простащина.
    Ако аз го кажа за майка ти, ти сериозно ли нищо не би направила?
    Ако той го беше казал на теб, твоят приятел как би реагирал?
    Ако всеки простак си позволява да коментира така теб, майка ти, сестра ти?
    Не става дума тя има или няма цици, комплекси и т.н. Става въпрос, че е просташко някой да си позволява така да се отнася към нея.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Мечо_Буболечо Виж мнението
    Сестра нямам, но майка ми със сигурност би се защитила както подобава в ситуация като тази. Тя е голям човек и може да се грижи сама за себе си. Сиреч, не би имало нужда да се намесвам.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    Сестра нямам, но майка ми със сигурност би се защитила както подобава в ситуация като тази. Тя е голям човек и може да се грижи сама за себе си. Сиреч, не би имало нужда да се намесвам.
    Ще гледаш така отстрани и ще я оставиш, като един истински мъж, кавалер, нейн син, да си се оправя сама?! Ами браво. Аз съм момиче и въпреки това не бих оставила простаци на говорят за гърдите на майка ми.
    Не е въпросът дали може да се оправя сама- въпрос на уважение и достойнство е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си