Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
Мечо_Буболечо,моя бюст си е хубав,този на майка ми също и не ми пука дали някой ще тръгне да сравнява нечий друг с нашите Не приемам нещата толкова навътре,а и не бих се засегнала от думите на човек,когото не харесвам.Да не говорим,че аз никога нямаше да си замълча като авторката,а щях да го забия в земята с последвал отговор/коментар Знам как да се "защитавам" от подобни нападки и не бих позволила на приятеля ми или на някой друг да ме "пази" - да не съм безпомощно дете,което се крие зад полата на мама или зад някой батко?!Аз си имам глава на раменете,която ползвам и когато някой се опитва да каже нещо против мен.Не позволявам на хората да ми подронват самочувствието,да ме излагат или да се опитват да ме тъпчат!
Тя каза,че не е мълчала, а е излязва от ситуацията с шега.
Простотията не може да се пренебрегва, никой няма право да се държи така с нея, с мен , с теб, с майките и сестрите ни. Без значение дали може сама да се защитава или не. Утре ще се омъжи за този мъж, примерно, ще имат дете може би.. той ще защитава ли семейството си? Това е въпрос на чест и уважение, не е въпрос на комплекси.
Ако примерно сестра ти не може да се защитава и някой простак се отнася така към нея, няма да я защитиш и ще я оставиш да се чувства унизена?! И да, повечето тука нямате никакви комплекси..