Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
Мечо,много си се филмирам ми се струва
Оня не е казал нещо кой знае к'во ... Едни цици е сравнил и тя каза,че не й пука за това ...
А това,че са говорили за бившите му - аз я попитах дали нейния знае,че на нея не й е приятно,но тя ми избегна въпроса.Мен лично не ми пука да говоря или да се говори за бивши и не бих се обидила ако стане дума за тях.
И стига с тия сестри - той не й е брат,а самия факт,че е висял във фейса вместо да обърне внимание на нея или компанията им говори за достатъчно за него.
А и не бъркай кръвната връзка с чисто сексуалната Първата е в пъти по-силна от втората и не може двете неща да се сравняват.
Пък и кой нормален човек,с поне малко умствен багаж няма да може да се защити?!Тук не говорим за физическа разправа или за обиди от някой голям батко към някое дете от основното училище,примерно ... Не е трудно да кажеш 2 приказки и човека срещу теб да разбере,че не е уцелил човека,с когото да се шегува!
Без значение дали чука някого, дали му е роднина, или пък просто приятелка - трябва да вземе отношение. И ако не разбра- тя се е опитала да излезе от ситуацията- с шега. Не е достойно да стоиш и да си чоплиш във фейсбука снимки, както вече казах въпрос на достойнство е.
Не знам как реши, че съм се филмирала, дори не ме познаваш. Сигурно си врачка, че и си харесваш бюста, оправна. Думи нямам.