.
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    Да. Докато тръгна да я защитавам тя вече ще го е направила 100 пъти. А ако тръгна да се намесвам е много вероятно да ме нахока когато сме насаме обяснявайки ми как може да се грижи сама за себе си.

Ако авторката ми беше приятелка също бих си замълчал. Бих я тествал по този начин да видя как ще реагира, как би се справила в ситуация като тази. И ако покаже характер като постави човека на мястото му това би ме впечатлило (ейй каква силна приятелка си имам). Тогава с удоволствие бих и помогнал, и да- бих се намесил. Но никога не бих го направил ако реакцията и беше както е описала в първия пост!

Филмирала си се и още как. Щом почна да намесваш и достойнството в цялата работа. Излизането от ситуацията не е излизане щом се е изчервила. Схващаш ли... В случая шегата е вид самоирония която е не на място. Живеем в демократично общество. Не може да ходим да преследваме всеки който е пуснал шега, подсвирнал или загледал приятелките ни. Мъжа се проявява най- добре като защитник когато обстоятелствата са форс-мажорни. Например- някой пиян почва да я закача / обарва в дискотека или нещо от сорта.

Това, че авторката е чувствителна и веднага се е изчервила при първата словесна закачка е нейн проблем който е желателно да коригира. Реакцията на приятеля и няма нищо общо в случая
    Никъде не казвам да ходи да го преследва?! И пияните по дискотеките тръгват да ги обарват и закачат, като видят, че гаджето не отреагира на подмятанията. Ако отреагира навреме най-често нещата приключват до там. Една жена трябва да усеща, че има мъж до себе си.
    Излизането с шега си е личен избор, има много начини, тя така е преценила.
    Според мен ти си се филмирал- ще тестваш? Навън е пълно с пичове, 21 век сме, мацката стои и чака да я тестваш?
    Това за тестването ми звучи като оправдание- смотано ще си мълча, за да тествам приятелката си. Те за година и половина са си се опознали достатъчно, щом на нея и е странна тази негова реакция, значи не е типична за момчето. Ако имаш приятелка, която не умее да се защитава в такива ситуации, страхува се или пък е притеснителна, но си влюбен в нея, тя е красива и мила, правите страхотен секс.. и не ти издържи великият тест?! Разделяте се или? Ами ако това е начин и тя да го тества? Дали той би я защитил, дали има мъж зад гърба си?
    Така или иначе темата се изчерпа, всеки си даде мнението. Само авторката да каже за развитието на нещата, ако има нещо ново.
    Последно редактирано от Мечо_Буболечо : 06-14-2012 на 11:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си