- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо би направила това?
Не са скарани, говорят си. Като цяло ние сме от една приятелска компания и си се виждаме, съответно и те двамата. Два пъти са ходили, като единия е било по-кратко и след известно време е имало и втори път от около година и малко.
Защото не ми е чак такъв проблем като цяло, просто ми е интересно какво мислят другите хора относно това да държиш снимка на бившия в стаята си.
И тази снимка, за която става въпрос, е от бала му.
Знам кога ще скъсаме, т.е. неизбежно е. Аз отивам да уча в един град, тя в друг, колкото и да се обичаме на тези години (19) такава връзка няма особено голям шанс да просперира. Тепърва да ме зареже лятото, докато сме заедно няма как да стане. Преди да тръгнем аз имах възможността да я опозная като човек и научих тук-таме нещо за нея. Неприсъщи са за нея изневери, лъжи и тем подобни действия, които олицетворяват т.нар. "кифли". Чел съм някои твои мнения и като цяло ми се струваш доста краен. Аз съм на принципа "важно е какво е на момента" - стига тя да е с мен, ако ще табло с всички бивши да си направи, мога само да се радвам, че (още) не съм там. Не го виждам това като неуважително и несериозно.
---
Така или иначе, не смятам, че аз съм човека, който трябва да я кара да прави разни неща - това ще правиш, онова ще правиш, в конкретния случай - това ще махнеш. Искаш просто да чуя (прочета) как изглежда отстрани.