.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хем не ти е проблем, хем я знаеш че е въртиопашка, хем си знаеш че скоро ще бъдеш заменен, съгласен си с всичко това и въпреки всичко питаш нас за да ти дадем отговори, които няма да са ти полезни по никакъв начин.

Dafuq? o.0

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Хем не ти е проблем, хем я знаеш че е въртиопашка, хем си знаеш че скоро ще бъдеш заменен, съгласен си с всичко това и въпреки всичко питаш нас за да ти дадем отговори, които няма да са ти полезни по никакъв начин.

Dafuq? o.0
    Да, не ми е проблем, от гледна точка на това, че искам да има всичката свобода на света - не искам да я ограничавам, като иска да излиза с който и да е, ако иска да ходи на дискотеки, стига да е в границите на нормалното (да не се занимава с други и те така). Да, знам че е въртиопашка, но така се стекоха тогава обстоятелствата.. Аз и тя има(х)ме доста общи моменти, и бяхме доста време само приятели, докато тя нямаше възможност да е със своя приятел, понеже не беше в града. Да, скоро ще бъда заменен, понеже аз не очаквам от нея да стои и да ме чака вярно, когато е на 20, когато аз съм на над 1000км от нея. Няма смисъл. Да, обичам я, никой никога нищо не знае, може би някой ден ще е перфектното момиче, за което ще искам да се оженя, но да имаме връзка по-малко от една година и да не се виждаме после 5 (ще се виждаме, но на няколко месеца по веднъж).. Не знам имал ли си връзка от разстояние, но това е трудно нещо и предвид факта, че я познавам съм наясно, че може би ще издържим година някакси, но повече едва ли.. И да, въпреки това искам да чуя вашите отговори, понеже аз като цяло не гледам на тази снимка както ти би я видял - "неуважително и несериозно", аз го приемам като спомен, който тя иска да запази, въпреки, че не е с мен, но едва ли някой е възторжен от това да гледа снимки на бившите й/му.

Да отговря и на другите въпроси, да, има наши снимки, наскоро ги сложи след баловете ни, 3 са поне, на по-видно място са.

Не съм от ревнивите, които при всяко обаждане от бившия (и/или друг индивид), всяка закачка с някой си аз веднага скачам. Ако реши, че не съм и достатъчен и иска някой друг - прав й път, нямам намерения да я гоня, понеже няма смисъл.

На този етап не смятам, че ще говоря с нея да я премахне, не съм сигурен дали някога ще говорим за това. Благодаря ви за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си