През август 2011 бяхме с една фр навън...И видяхме две момчета едното няк'ъв дебил другото - не може да се опише с думи, прекрасно беше :ХХ...Грозния искаше да се запознаят с нас, амааа ние защото сме надути, казахме "не е ли да се запознаем ако и ние искаме".. мислехме, че другия си е тръгнал, пък с тоя грозния к'во има да се запознаваме...И той хубавия като се показа от някъде, вече беше късно да се връщаме....И така, ТОЙ (хубавия ;д) замина за др държава...Скоро след тази случка аз разглеждах едни снимки във Facebook и го видях. Пратих му приятелство ии такаа...до сега си пишем..Аз вече 10 месеца го харесвам ;д Онзи ден ми писа, че е в БГ. Той се събира с едни приятели, с тях не сме мнг близки ама пак се виждаме. Проблема е, че 2-3 човека ми казаха, че е забил?!?! А той изглежда (подчертавам изглежда) СУПЕР пекан..знам, че трябва да имам мое мнение, амаа нзнм какво да правя..2рия проблем е, че той живее в др държава (както казах) и си идва САМО през лятото :Х заслужава ли си да тръгвам с него (защото ми писа, че съм мнг симпатична, сладка и тн. и тва го е казал на фртата си) след като после няма да го виждам ЦЕЛИ 10 месеца :Х:Х:Х:Х:Х чувствам се ужасно, помогнете мииииии