Снощи пробвах на малко от мишницата да ексфолирам, зачерви се доста, но после като сложих кубче лед и намазах с "чудодейния" спирт + кремче здраве, нещата се оправиха до сутринта ( да добавя, че съня ми беше само 3-4 часа, вадете си изводи за бързото действие на продуктите ). Той тати, за щастие, се оказа прав, че спирта ще ми помогне. Продължавам да мажа. Сега зачервяването е значително по-добре от снимката вчера. Само тия резки по краката... те ме притесняват, макар че днес бях с найлонови чорапи и пак се виждаха, никой нищо не каза. От Фа-то, което си сложих сутринта преди училище, нямам никакви допълнителни обриви.
Притеснява ме и как ми се белят подмишниците - това е цената на действието на спирта... А в мъничките гънки навлиза от крем Здраве и после подмишниците ми изгледат сухи и белещи се от спирта и побелели от крема. Дали като се изкъпя ще се махнат тези неща? Предполагам, защото кожата се "накипва" от топлата вода, макар че аз ще ползвам по-хладка, за да не раздразня мястото. Беленето и сухотата ме притесняват повече и от претриването.
След като се изкъпеш според мен ще е значително по-добре !! Както казват някой хора `водата лекува`. Надявам се вече да изчезва това раздразнение `обрив` или там каквото е и да си изкараш жестоко утре :*