.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Пак за запознанствата.

Лятото идва както и среднощните купони - всички знаем! Естествено доста често се случва да си харесаме някой. Повечето знаят какво да правят, но има и такива като мен, на които им е по-трудно.
    Ето и защо ми е трудно:
    По принцип съм затворен човек и ме е срам да завързвам разговор или по-точно ме е страх да не ме отрежат. Това ще се промени - обещала съм си, но помогнете ми да си развържа езика с няколко примера как да се запозная с някой.
    Също много ме притеснява силната музика, защото трябва буквално да си крещим в ушите, а да правиш това с непознат е някак си неудобно.
    И моля не ми казвайте разни клиширани реплики като "ей, бейби, сам ли си" и подобни.Може би нещо по-нормално?

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Емииии повярвай ми - няма да имаш такива проблеми след втората голяма чашка водка! Останалото става от само себе си. :]
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

A колко момчета стоят без гаджета, защото някои момичета не излизат много от тях

Иначе бях гледал една картинка- какво е нужно за да свалиш едно момиче- бяха изредени много неща. А за момиче да свали момче просто трябва да му каже здрасти. Ако си в дискотека може просто да пробваш да хвърлиш някой поглед на момчето, да му се усмихнеш един-два пъти и ако налапа въдицата да си танцувате. Никой не очаква дълги и смислени разговори на силна музика.

А ако теб те е страх, че ще те отрежат, повечето мъже ги е страх два пъти повече- няма какво толкова да се притесняваш.

Не, че сме повърхностни, но едно "Здрасти" и секси поглед ще свършат работа.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Хвърли един поглед със сладка усмивка и чакай да видиш дали той ще дойде сам при теб.
    Пък, ако не ти се чака - aks13v ти го каза. Ама може да послушаш и съвета на SkiCatA.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    http://images.icanhascheezburger.com...1790028745.jpg
    Да ти кажа не на всички им се отдава секси погледа.
    Иначе няма нищо страшно - отиваш, представяш се и ако си паснете още в началото ще завържете разговор.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Самата обстановка предполага не толкова към думи, колкото към действия. Завърташ се около някого, почвате да танцувате стапяте дистанцията и вече не сте непознати. От там нататък вече е лесно. Повечето ходят там за забивки и секс за една вечер. Да не останеш излъгана само.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Виж да си момче и да питаш това е разбираемо. Но да си момиче и да се чудиш как да се свалиш с някой - WTF?! Стига да не си много грозна, само няколко жеста са нужни, за да ти върже някой - щото момчетата по купоните си търсят именно това.

А това

Цитирай Първоначално написано от just-girl Виж мнението
    "ей, бейби, сам ли си"
    изби рибата.

С практиката нещата почват да стават някак си от само себе си... отиваш, завърташ се около набелязаното момче, почваш да танцуваш, усмихваш му се, поглеждаш го по-често... той сам ще дойде..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си