- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ Е БОРЯНА/ЕВОК
Трябва ли да бъдат приспани бездомните кучета, или има и по... хуманен начин да се справим с проблема? Може би ако се измислят някакви програми, стимулиращи осиновяването, нз, обаче не съм "за" приспиването.
Предпочиташ да си по-умна или по-глупава от евентуално гадже? [/b]По-глупава. Иначе най ще ми допадне да сме г/д равни де.[/b]
Вярваш ли в паранормалното? Не, но филми с такива неща най-много ме плашат :д
Ако трее да си избереш само една храна, за цял живот, каква би била тя? Сандвичите броят ли се за една храна?
Би ли жертвала 10 айкю пойнтс за да си доволна от тялото си? Не.
Най-хубав спомен? Спомням си миналата година като ме питахте такива въпроси колко ми беше неприятно :д Не мога да избера един.
Най- лош? Тук е същото.
Желаеш ли да си направиш някъде пиърсинг, ако да къде?! ДАм, дори обмислям доста сериозно да е в близкото време. Мислила съм си за език (малко ми е банално и не ми харесва чак толкова, но пък зараства бързо, а искам да видя как ще ми седи и какво е усещането :Д, няма да е за вечно де), хрущял на ухото и отзад под врата на гръбначния стълб.
А татос?! Преди бях мн навита, но сега не мисля, че има част от тялото ми, която бих пожертвувала.
Амбициозна ли си? (дръндрън) Да.
Живееш ли за мига? Този въпрос всъщност никога не съм го разбирала :д Не знам, на моменти е, по-скоро да.
Съвестна ли си? Да.
Намираш ли се за отговорна? (игнорирай това, което са ти казвали другите) Ми, всъщност да. Жалко, че не ми се получава :Д
От 1 до 10, колко силно те привлича идеята за самоусъвършенстване? 7-8
Моментно удоволствие или дългосрочна полза? Това не е ли същото като втория въпрос? В момента не разсъждавам много, така че първото.
И защо не правиш почти нищо? Не знам, наистина.
Според теб, защо не можеш да си комуникираш толкова добре с хората? Дълго е за обяснение :Д Най-вече заради родителите ми (повече майка ми) + училището ми до седми клас.
О, Боряна![]()
![]()
защо ? Щото е яка и искам да отида в морски град поне веднъж тази година.
ще ми помагаш ли в готвенето без особени изисквания в замяна ? :д разбира се :*
какво е чувството да си една година напред в образнованието ? (смисъл да си 96 в 10 клас) Не знам, свикнала съм вече + че винаги съм дружала с по-големи от мен и не ми прави особено впечатление.
Кой от форума ти е най - приятен ?
А най - неприятен ?
n00bs
Направи топ 10 на най-готино-забавно-интересно-приятни хора във форума. : )
Подреди по приоритетност и ако може по няколко думи за тях: професионално реализиране (в това число и образование); социални контакти (хобита, приятели...); личен живот (личностно развитие, гадже, семейство...)
Коя е твоята най-голяма страст?
Какви качества търсиш в един мъж/момче?
За колко от групите, които слушаш имам вина? :Д
psychopath не се ли дразниш когато някое момиче слуша твоята музика , само заради теб , а не я разбира , но я слуша както казах само заради теб самия , защото иска да ти се хареса. Става ти огледало на същността , но не ти я разбира?
При мен се е случвало и не ми харесва никак.
Ами зависи. Защо да се дразня? Ако съм "отворил очите" на някое момиче и наистина й харесва би ми било приятно, от друга страна, ако го прави само за да ми се хареса - пак има егочеш. :Д
Иначе музиката всеки я разбира по свой си начин, няма правилно разбиране на музиката (е окей, но има грешно ;д).
Иначе ми се е случвало неведнъж момичета да слушат "моята музика", за да ми направят впечатление и след като сме прекратили отношения да забравят за нея. ;Д
Имаше и друг случай, ама айде няма да го описвам него...
Та не виждам лошо в това...момиче да се поинтересува от нещата, които харесвам, в това число и музиката. Може би, би ме подразнило, ако симулира интерес, защото би било лицемерно и ненужно, но ако наистина е просто интерес към нещата, които харесвам, дори и да е само, за да ми направи добро впечатление би било мило и сладко. :Д
Приятелката ми не слуша "моята музика" (е, само малка част, но то с всеки един човек мога да намеря обща музика ;д), но това не ми пречи по никакъв начин.
Иначе не харесвам позьори, да...но достатъчно подробно обясних ситуацията. : )
Извинявам се, че отговорих в тази тема. : )
ПС -
затова ще питам още един въпрос
Кога смяташ, че е окей да създадеш семейство, ако изобщо имаш такова желание?
Кой от форума ти е най - приятен ? от момичетата naive от момчетата suiadan
А най - неприятен ? м, нямам
Направи топ 10 на най-готино-забавно-интересно-приятни хора във форума. : ) като не броя двамата от горния въпрос - albi951, WaterLilly, ти, PainMonopoly, perchem, UpSurd, DarkTemplar, montana6, RedArmy, ohluv ама не мога д ави степенувам :Д
Подреди по приоритетност и ако може по няколко думи за тях: професионално реализиране (в това число и образование); социални контакти (хобита, приятели...); личен живот (личностно развитие, гадже, семейство...)
1. Личен живот - мисля си че това ми е най-важно, защото от неговото състояние зависи дали ще имам стимул за развитие (макар че в момента май визирам само личностното развитие от примерите, които си дал)
2. Професионално реализиране, защото имам някви амбиции да стана нещо :д
3. Социални контакти - в момента се грижа главно за тях, защото... ами и аз не знам защо, защото съм на 16 сигурно, но не мисля, че трябва да са по-нагоре в приоритетите ми по принцип
Коя е твоята най-голяма страст? книги и готвене да кажем:д
Какви качества търсиш в един мъж/момче? ммм нз :д интелигентност, чувство за хумор, грамотност, да има разбиране на тема музика, характер... общо взето банални работи
За колко от групите, които слушаш имам вина? :Д всъщност сега си погледнах ласта и очаквах да са повече - към 5-6 са
Найт, случаят не е такъв. Не слушам само "неговата музика", просто ми овори очите за групи, които не бях чувала, но ми харесаха. Пък и винаги съм отворена да преслушвам нови изпълнители и стилове. Всъщност дори не съм сигурна защо ти се обяснявам като си кон с капаци и няма да има особен ефект.
Кога смяташ, че е окей да създадеш семейство, ако изобщо имаш такова желание? м, не искам да бързам, но пък и не искам да съм някаква стара. Около 28-29 ми се струва добре.
Обясни ми ,това което искаше да ми обясниш : )))
Ъм, аз ти казах каквото исках да ти кажа :д
Чу ли новия албум (който не е толкова нов) на Дропкик Мърфис?
Мнем, както знаеш нямам комп, а когато седя обикновено вися в тп или фб и нямам време да преслушвам каквото и да било :с
Кое ти е любимото място в София?
Доколко умееш да издържаш на напрежението (да съумяваш да мислиш бързо и логично в напрегнати ситуации)?
Гледаш ли да се съобразяваш с другите хора (било то приятели или непознати)?
За какво харчиш най-много пари (ако не включваме храната и напитките)?
Коя държава най ти харесва като цяло, освен България, и защо?
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Какво мислиш за госпожа психопат? :Д
Кое ти е любимото място в София? Хм, труден въпрос, наистина :д Може би Славейков, защото ходя често там, но пък има много други прекрасни места... оф, не мога да ти отговоря/
Доколко умееш да издържаш на напрежението (да съумяваш да мислиш бързо и логично в напрегнати ситуации)? Мисля че се справям, макар че е имало и моменти, в които съм изключвала, но са малко.
Гледаш ли да се съобразяваш с другите хора (било то приятели или непознати)? Да. Почти винаги.
За какво харчиш най-много пари (ако не включваме храната и напитките)? ахах :д миии отскоро за подаръци иначе за дрехи, обувки, козметика (нали, женски неща)
Коя държава най ти харесва като цяло, освен България, и защо? Чехия. Харесва ми като архитектура. Всъщност аз главно това гледам. За други неща не мога да си направя изводи, ако не съм посещавала страната.
Какво мислиш за госпожа психопат? :Д Мисля че съм ти казвала, но ок :д Симпатична, миличка и умна е. Но ти влияе лигаво.
АХАХХАХАХАХХАХ
На глас се засмях! Форона е жив! :Д
Бандиера росса ла триумфера! :Д:Д айхахахах
@Радо, реших, че въпросът ти е прекалено общ и не мога да си събера мислите в изречения :Д
1. лапаш ли?
2. колко често къкаш?
3.колко често пишкаш?
4. като сереш миеш ли се?
5. колко тоалетна хартия харчиш?
6. обичаш ли да мастурбираш?
7. бъркаш ли си в дупето?