- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ Е БОРЯНА/ЕВОК
Амбициозна ли си? Питам на теория, а не доколко изпълняваш амбициите си на практика. Също така те питам само за твоето мнение, а не за това, което са ти казвали другите (дори да си мислиш, че другите са по-обективни). Важи и за останалите въпроси.
Живееш ли за мига?
Съвестна ли си?
Намираш ли се за отговорна? (игнорирай това, което са ти казвали другите)
От 1 до 10, колко силно те привлича идеята за самоусъвършенстване?
Моментно удоволствие или дългосрочна полза?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
защо ? Щото е яка и искам да отида в морски град поне веднъж тази година.
ще ми помагаш ли в готвенето без особени изисквания в замяна ? :д разбира се :*
какво е чувството да си една година напред в образнованието ? (смисъл да си 96 в 10 клас) Не знам, свикнала съм вече + че винаги съм дружала с по-големи от мен и не ми прави особено впечатление.
Кой от форума ти е най - приятен ?
А най - неприятен ?
n00bs
Направи топ 10 на най-готино-забавно-интересно-приятни хора във форума. : )
Подреди по приоритетност и ако може по няколко думи за тях: професионално реализиране (в това число и образование); социални контакти (хобита, приятели...); личен живот (личностно развитие, гадже, семейство...)
Коя е твоята най-голяма страст?
Какви качества търсиш в един мъж/момче?
За колко от групите, които слушаш имам вина? :Д
psychopath не се ли дразниш когато някое момиче слуша твоята музика , само заради теб , а не я разбира , но я слуша както казах само заради теб самия , защото иска да ти се хареса. Става ти огледало на същността , но не ти я разбира?
При мен се е случвало и не ми харесва никак.
Ами зависи. Защо да се дразня? Ако съм "отворил очите" на някое момиче и наистина й харесва би ми било приятно, от друга страна, ако го прави само за да ми се хареса - пак има егочеш. :Д
Иначе музиката всеки я разбира по свой си начин, няма правилно разбиране на музиката (е окей, но има грешно ;д).
Иначе ми се е случвало неведнъж момичета да слушат "моята музика", за да ми направят впечатление и след като сме прекратили отношения да забравят за нея. ;Д
Имаше и друг случай, ама айде няма да го описвам него...
Та не виждам лошо в това...момиче да се поинтересува от нещата, които харесвам, в това число и музиката. Може би, би ме подразнило, ако симулира интерес, защото би било лицемерно и ненужно, но ако наистина е просто интерес към нещата, които харесвам, дори и да е само, за да ми направи добро впечатление би било мило и сладко. :Д
Приятелката ми не слуша "моята музика" (е, само малка част, но то с всеки един човек мога да намеря обща музика ;д), но това не ми пречи по никакъв начин.
Иначе не харесвам позьори, да...но достатъчно подробно обясних ситуацията. : )
Извинявам се, че отговорих в тази тема. : )
ПС -
затова ще питам още един въпрос
Кога смяташ, че е окей да създадеш семейство, ако изобщо имаш такова желание?
Кой от форума ти е най - приятен ? от момичетата naive от момчетата suiadan
А най - неприятен ? м, нямам
Направи топ 10 на най-готино-забавно-интересно-приятни хора във форума. : ) като не броя двамата от горния въпрос - albi951, WaterLilly, ти, PainMonopoly, perchem, UpSurd, DarkTemplar, montana6, RedArmy, ohluv ама не мога д ави степенувам :Д
Подреди по приоритетност и ако може по няколко думи за тях: професионално реализиране (в това число и образование); социални контакти (хобита, приятели...); личен живот (личностно развитие, гадже, семейство...)
1. Личен живот - мисля си че това ми е най-важно, защото от неговото състояние зависи дали ще имам стимул за развитие (макар че в момента май визирам само личностното развитие от примерите, които си дал)
2. Професионално реализиране, защото имам някви амбиции да стана нещо :д
3. Социални контакти - в момента се грижа главно за тях, защото... ами и аз не знам защо, защото съм на 16 сигурно, но не мисля, че трябва да са по-нагоре в приоритетите ми по принцип
Коя е твоята най-голяма страст? книги и готвене да кажем:д
Какви качества търсиш в един мъж/момче? ммм нз :д интелигентност, чувство за хумор, грамотност, да има разбиране на тема музика, характер... общо взето банални работи
За колко от групите, които слушаш имам вина? :Д всъщност сега си погледнах ласта и очаквах да са повече - към 5-6 са
Найт, случаят не е такъв. Не слушам само "неговата музика", просто ми овори очите за групи, които не бях чувала, но ми харесаха. Пък и винаги съм отворена да преслушвам нови изпълнители и стилове. Всъщност дори не съм сигурна защо ти се обяснявам като си кон с капаци и няма да има особен ефект.
Кога смяташ, че е окей да създадеш семейство, ако изобщо имаш такова желание? м, не искам да бързам, но пък и не искам да съм някаква стара. Около 28-29 ми се струва добре.
Обясни ми ,това което искаше да ми обясниш : )))
Ъм, аз ти казах каквото исках да ти кажа :д
Чу ли новия албум (който не е толкова нов) на Дропкик Мърфис?
Кое ти е любимото място в София?
Доколко умееш да издържаш на напрежението (да съумяваш да мислиш бързо и логично в напрегнати ситуации)?
Гледаш ли да се съобразяваш с другите хора (било то приятели или непознати)?
За какво харчиш най-много пари (ако не включваме храната и напитките)?
Коя държава най ти харесва като цяло, освен България, и защо?
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Мнем, както знаеш нямам комп, а когато седя обикновено вися в тп или фб и нямам време да преслушвам каквото и да било :с
Какво мислиш за госпожа психопат? :Д
Кое ти е любимото място в София? Хм, труден въпрос, наистина :д Може би Славейков, защото ходя често там, но пък има много други прекрасни места... оф, не мога да ти отговоря/
Доколко умееш да издържаш на напрежението (да съумяваш да мислиш бързо и логично в напрегнати ситуации)? Мисля че се справям, макар че е имало и моменти, в които съм изключвала, но са малко.
Гледаш ли да се съобразяваш с другите хора (било то приятели или непознати)? Да. Почти винаги.
За какво харчиш най-много пари (ако не включваме храната и напитките)? ахах :д миии отскоро за подаръци иначе за дрехи, обувки, козметика (нали, женски неща)
Коя държава най ти харесва като цяло, освен България, и защо? Чехия. Харесва ми като архитектура. Всъщност аз главно това гледам. За други неща не мога да си направя изводи, ако не съм посещавала страната.
Какво мислиш за госпожа психопат? :Д Мисля че съм ти казвала, но ок :д Симпатична, миличка и умна е. Но ти влияе лигаво.
АХАХХАХАХАХХАХ
На глас се засмях! Форона е жив! :Д
Бандиера росса ла триумфера! :Д:Д айхахахах
@Радо, реших, че въпросът ти е прекалено общ и не мога да си събера мислите в изречения :Д
Добре, няма проблем.
1. Имаш ли в момента някаква цел (от всякакво естество) и ако да - каква е тя и какви жертви си готова да направиш, за да я постигнеш (ако имаш няколко цели, може да ги напишеш всички)? А ако все още нямаш цели, можеш да кажеш какви мечти имаш.
2. Съжаляваш ли за нещо до този момент в живота си?
3. От какво се вдъхновяваш най-често?
4. Имаш ли някакви идоли (модели на подражание)?
5. Кои, според теб, са най-големите добродетели - тези, които всеки човек трябва да притежава?
Съответно - кои са най-големите пороци?
6. Имаш ли някакви твърди принципи за момента, или си по-склонна към конформизъм?
7. Имало ли е в живота ти дотук такива възлови моменти, които да те променят напълно или поне в голяма степен? И ако има, колко са те?
Последно редактирано от montana6 : 06-16-2012 на 16:48
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.