- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ Е БОРЯНА/ЕВОК
Кога последно пръдна?
А кога последно пръдна пред хора? Почувства ли се неудобно и усетиха ли те?
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Добре, няма проблем.
1. Имаш ли в момента някаква цел (от всякакво естество) и ако да - каква е тя и какви жертви си готова да направиш, за да я постигнеш (ако имаш няколко цели, може да ги напишеш всички)? А ако все още нямаш цели, можеш да кажеш какви мечти имаш.
2. Съжаляваш ли за нещо до този момент в живота си?
3. От какво се вдъхновяваш най-често?
4. Имаш ли някакви идоли (модели на подражание)?
5. Кои, според теб, са най-големите добродетели - тези, които всеки човек трябва да притежава?
Съответно - кои са най-големите пороци?
6. Имаш ли някакви твърди принципи за момента, или си по-склонна към конформизъм?
7. Имало ли е в живота ти дотук такива възлови моменти, които да те променят напълно или поне в голяма степен? И ако има, колко са те?
Последно редактирано от montana6 : 06-16-2012 на 16:48
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Доста се зачудих дали да отговарям на следващите два поста, но реших, новото ми "аз" ще бъде по-отворено към нормални човешки въпроси... поне днес
1. лапаш ли? засега не
2. колко често къкаш? моля?
3.колко често пишкаш?преди по 2-3 пъти на ден, а от няколко седмици повече и не знам защо :/
4. като сереш миеш ли се? да
5. колко тоалетна хартия харчиш? всъщност изключително много, винаги си късам някви малки парченца си ги сгъвам :д
6. обичаш ли да мастурбираш? Ъм, доста странен въпрос. Приятно ми е, но чак да обичам...
7. бъркаш ли си в дупето? не
Кога последно пръдна? записвам си
А кога последно пръдна пред хора? Почувства ли се неудобно и усетиха ли те? и това си записвам... иначе досега не ми се е случвало да ме усетят
1. Имаш ли в момента някаква цел (от всякакво естество) и ако да - каква е тя и какви жертви си готова да направиш, за да я постигнеш (ако имаш няколко цели, може да ги напишеш всички)? А ако все още нямаш цели, можеш да кажеш какви мечти имаш. Точно в момента целта ми е чисто материална и краткосрочна и жертвите, които съм готова и ще направя са свободно време. В по-генерален план... хм... омг, нямам цели :с
Но пък си мечтая да постигна нещо, което ще остане за дълго и ще бъда запомнена. Не мога да уточня, може би е просто наивно желание и няма да се случи, но все пак...
2. Съжаляваш ли за нещо до този момент в живота си? Предполагам, че да, но в момента не мога да се сетя.
3. От какво се вдъхновяваш най-често? От силни и пламенни личности, които се борят за идеалите си и постигат нещо в живота си.
4. Имаш ли някакви идоли (модели на подражание)? Да. Не желая да ги кажа :Д Ако толкова те интересува може някой път да по питаш на лично :]
5. Кои, според теб, са най-големите добродетели - тези, които всеки човек трябва да притежава? може ли да ти отговоря малко по-натам?
Съответно - кои са най-големите пороци?
6. Имаш ли някакви твърди принципи за момента, или си по-склонна към конформизъм? Иска ми се да имам принципи, но за съжаление в момента съм склонна към конформизъм. Но пък се надявам с времето да си изградя някакви :/
7. Имало ли е в живота ти дотук такива възлови моменти, които да те променят напълно или поне в голяма степен? И ако има, колко са те? Да, 2. Но не са точно моменти, а по-скоро периоди.
Запек често ли получаваш?
Бъркаш ли си с термометъра като имаш заппек?
Или с пръстче?
Или с мушкато?
Или с цяла лопата?
Урина пиеш ли?
![]()
Не се засягай.
Не се засягам, но не мисля и да ти отговарям.
Попадаш на канибали и ти казват, че за да те пуснат, трябва да ти отрежат един крайник, кой би избрала ?
а) лява ръка
б) дясна ръка
в) ляв крак
г) десен крак
n00bs
Значи предпочиташ да си инвалид с 2 ръце ? Защо ?
n00bs
Няма да съм инвалид.
В началото с двете си ръце ще мога да държа патерици, а по-натам ще си сложа изкуствен.
А иначе защо крак - достатъчно саката съм и с две ръце, ако имам само една ще е още по-зле.
В гората си и ти се дохожда по-голяма нужда, но нямаш ест тоалетна хартия, нито дори някви кърпички, но пък листа има бол, би ли се избърсала с някое от тях или ще предпочетеш да не се избършеш изобщо или пък ще стискаш няколко часа докато се прибереш или стигнеш града ?
6б3З10
Какво би направила ако намериш на улицата обикновен плик с 3 бона в него ?
едит: по плика няма никакви данни за лицето което го е изгубило
n00bs
да
Хм, първото, което ми дойде на ум беше, че въпреки всичко ще го дам в полицията. Сега обаче се замислих, че не е сигурно какво ще направят полицаите с него и че няма особен смисъл при положение, че и те няма да могат да го върнат на някого. Единствения вариант е човекът да си го потърси, но щом съм си го намерила така на улицата надали е нещо законно. Така че ще го задържа и ако имам някой приятел, който се нуждае от нещо и няма пари бих му ги дала. Или бих измислила нещо благотворително. Или ако аз съм в нужда бих ги изхарчила за себе си.
Хм, ами аз и преди бях казвала, че ако започна изобщо да го правя то ще е след като правя секс. Така и стана :д
И доволна... хм, може би да, открих, че всъщност наистина доста помага в изучаването на тялото и такива неща.
:О правила си секс?
хареса ли ти?
ако не - според теб заради партньора ти ли беше?
би ли повторила?
сега имаш ли си приятел?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
:О правила си секс? изобщо чел ли си първата страница?
хареса ли ти? мисля че след време ще ми хареса повече
ако не - според теб заради партньора ти ли беше? не е заради партньора
би ли повторила? да
сега имаш ли си приятел? не
Кога ще пуснеш снимка на марбле ?
Носят се слухове, че се казва Елена, вярно ли е ?
Според теб защо техните са я кръстили на диво животно ?
n00bs
за 3ти път прочитам 1ва страница :Д
а, бях приел това за "не" :дПравила ли си секс? ннннннда
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Кога ще пуснеш снимка на марбле ? всъщност и аз май не съм я виждала :д или ако съм е било миналата година и не помня
Носят се слухове, че се казва Елена, вярно ли е ? не и или знаеш предишния ник? :д
Според теб защо техните са я кръстили на диво животно ? сигурно са ловци