Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
В гората си и ти се дохожда по-голяма нужда, но нямаш ест тоалетна хартия, нито дори някви кърпички, но пък листа има бол, би ли се избърсала с някое от тях или ще предпочетеш да не се избършеш изобщо или пък ще стискаш няколко часа докато се прибереш или стигнеш града ?
да

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
Какво би направила ако намериш на улицата обикновен плик с 3 бона в него ?
едит: по плика няма никакви данни за лицето което го е изгубило
Хм, първото, което ми дойде на ум беше, че въпреки всичко ще го дам в полицията. Сега обаче се замислих, че не е сигурно какво ще направят полицаите с него и че няма особен смисъл при положение, че и те няма да могат да го върнат на някого. Единствения вариант е човекът да си го потърси, но щом съм си го намерила така на улицата надали е нещо законно. Така че ще го задържа и ако имам някой приятел, който се нуждае от нещо и няма пари бих му ги дала. Или бих измислила нещо благотворително. Или ако аз съм в нужда бих ги изхарчила за себе си.

Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
интересно, много интересно

какво те накара да почнеш? доволна ли си от това?
Хм, ами аз и преди бях казвала, че ако започна изобщо да го правя то ще е след като правя секс. Така и стана :д
И доволна... хм, може би да, открих, че всъщност наистина доста помага в изучаването на тялото и такива неща.