Здравейте.. преди 1 седмица някъде си направих татуировка при ребрата.. мажа се с гентамицин така ми каза човека които ме татуира.. обаче сега са ми излезнали някакви мънички пъпчици 3 на бройй.. и се притеснявам .. на някой случвало ли му се е това .. дайте някъв съвет да се мажа с нещо.
Аз за това като си направих моите татуси само с вазелин ги мажех... пробвай така, това е рана постоянно трябва да е мазно. Ходя при най - добрия татуист в бургас и той на всичките си клиенти препоръчва само вазелин, защото към него не можеш да развиеш никакви реакции : ))))))
ще опитам с вазелин.. една приятелка и се появи пъпка на татуировката голяма.. маза се с крем ,,бочко'' и тя изчезна.. предполагам... че е от жегата тъй като ме сърби .. не се показвам на слънце .. но като слънцето е много силно и докато се прибера от училище ме напича.. ще се обадя на момчето, което ми я прави за да го попитам.. благодаря на всички
Αбе то принципно си има специални мазила за татус, дето си пише TATTOO на него, ама на хората не им се дават парици и минават с левче - две за нещо от аптеката. Гентамицина е антибиотик и по-рано не казах нищо, че не ми се занимаваше - ама да, определено не е вариант за татус. Гентамицина се ползва за нещо инфектирано - да речем си паднал и ти загноясва раната. А татуса е раздрана кожа, която ако изсъхне, ще и се получи кора, а след това ще се обели - и за да не тава това се маже с нещо мазно, за да се държи влажна.