на бързо ... имам приятел с който ходим от 6 месеца . Много пъти ми е казвал "обичам те" Преди около 1 месец
се скарах с най-добрата приятелка и тя ми каза , че докато сме ходили той е ходил и с друго момиче за една седмица но я е зарязал . Казах й , че лъже , но тя каза " ако не вярваш го питай" След това се сдобрихме и попитах приятеля си , а той почна да се извинява и да казва , че съжелява и не е искал да ме нарани , затова не е казвал , Аз му казах само едно " утре ще поговорим , прибирам се " ... цяла вечер мислих и реших да му простя ... та сега вече всичко е забравено но има нов проблем ... като ходих на кино с бфф-то се запознах с една тайфа , започнахме да излизаме и полека-лека вече излизаме почти всеки ден . Забелязала съм , че едно от момчетата постоянно ме гледа и когато го погледна без да искам не сваля поглед ами ме гледа настоятелно .. той е по-голям с 3 години . та ето и проблема - като ходихме на 7 годишнината на мола в Бургас той ме целуна и аз не се отдръпнах ... сега приятеля ми знае и мисли , че си му връщам , а не е така . дигна ми скандал и се скарахме . права ли съм ? аз му простих връзка зад гърба ми , а той не може да направи същото за една невинна целувка .. HELP !! HELP !! сега ми ужасно гадно и не мога да повярвам , че всичко се случи ....