.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy не знам как да постъпя

Харесвах едно момче и то харесваше мен не след дълго станахме гаджета.След няколко дни в училище всички разбраха и се започна с подигравките той нищо не каза добре замълчах си.Той е супер много срамежлив и не знам как се хванахме като аз харесвам точно друг тип момчета по отворени но няма значение.Когато излезем той е много притеснен и постоянно се моли никой да не го види с мен щяло да се разчуе на мен не ми пука защото не е някав грозен нито пък има лоша репутация.Постоянно ме пита може ли да те прегърна и така нататък.Ходим от около 3-4 дни а той още не ме е целунал какво става по дяволите???Както продължава така всякаж чувствата ми избледняват.Да остана с него с надеждата поне малка да се промени или просто няма да се получи ???

Как можеш да излизаш с човек, който го е срам от теб?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Говори с него бе момиче...Явно момчето е доста схванато,кажи му че няма да стигнете до никъде ако продължите така...кажи му че ако иска да имате сериозна връзка трябва да се отпусне,а не да се държи като дърво...няма от какво да се притеснява предполагам..
    >>DjBelev<<

Как можеш да излизаш с човек, който го е срам от теб? -- не го е срам от мен а той въобще си е срамежлив да направи каквото и да е

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми как няма да го е срам от теб като ти искаш да спиш с Джъстин Бийбър?...
    >>DjBelev<<

Град
    вълчи дол
    според мен не бързай с решението си да скъсаш с него може би той не иска да се разчува защото родителите мy не знаят за теб. погледни на всичко от добрата страна хубаво е момчето както го описваш ти. а й няма какво да губиш. говори с него и остани още малко. пак в крайна сметка ще скъсаш с него рано или късно

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Прекалено рано е , за да се съди дали се срамува от теб или не го бърка особено. Виж , сега. С теб е - значи има защо, независимо от това, че все още не се е отпуснал. Щом е от по-затворените типове, ще му отнеме време, но 3 - 4 дни са прекалено рано за неговия характер. И ако наистина го харесваш / или изпитваш нещо към него - прояви разбиране и го накарай да се отпусне, без да се притеснява от мнението на околните или от каквото и да било.
    А относно целувките - тогава действай ти. Какво те бърка?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Как можеш да излизаш с човек, който го е срам от теб?
    И аз това се питам. Не знам вие как си ставате гаджета. Хвърляте си погледи в часовете, той ти казва че имаш хубави обувки, ти му казваш че има хубава ризка - и айде, искаш ли да си станем гаджета? Сладко и невинно е, но е присъщо на хора макс 13 годишни. Като поотраснете ще разберете, че има едно нещо наречено среща. Харесваш си момченце, то те харесва, излизате на срещи. Ако все още си допадате, то тогава или ти или той предприема първата крачка, а именно целувката, която е потвърждение на началото на вашата връзка. Няма смс-и с въпроси като "искаш ли да си станем", няма каране на приятелки да го питат дали те харесва.

Във вашия случай.... Ако не се промени, не се поотпусне и не събере куража да направи нещо - късай го.

mai tova 6te stane vse pak na men mi pisna ot srama my :@

Заради путка, путка не ставай.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Кажи му да си бръкне в гащите.Ако напипа макарите му кажи да научи какво е да си мъж и да се усети овреме...АКО напипа макарите....

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Вие сте мънички, нали?
    Сладури.

e kvoto stanalo ve4e nqma ni6to mejdu nas skusah s nego toi iskal da ostanem priqteli .... ve4e seriozno 6te vnimavam s izbora na priqteli )

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    ... Това, че го е срам, показва само, че е нeопитен. Щом се е бил съгласил да сте гаджета, просто е трябвало да го побутнеш, за да се разчупи ледът. Ама айде, вече си направила, каквото си направила.
    П.С.: Нищо лично, просто ми стана интересно... Последния път, когато отворих учебник или книга, мисля, че все още запетаите не бяха отпаднали от българския език...
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Само не мога да разбера как може да си с човек ,който се срамува от това да си до него?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си