Имам въпрос .. защо живота в толкова ужасен ?
Живота е такъв, какъвто сам си го направиш. Като не ти харесва, промени това което не е в ред и няма да бъде ужасен.
Защо? Защо задавате такива тъпи въпроси?
Защо си мислиш, че животът ти е ужасен? InnoraX е прав, животът е такъв, какъвто си го направим. Като имаш проблем, реши го. Може да не е толкова просто колко звучи, но друго решение няма (или поне аз не се сещам). А и не забравяй, че животът, който ОЧЕВИДНО живееш не е толкова лош, колкото го представяш, че е. Има хора без семейство, без дом, без приятели, без никой, който ще застане зад гърба им. Така че ... замисли се!
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Невинаги живота ти е такъв,какъвто си го направиш.Има хиляди примери на хора,които правят живота ад на други хора.Щото не сте се сблъсквали с лайната от живота и ми говорите по инерция.
Друг е въпроса,че ако си прав и здрав и само стоиш и се оплакваш и ревеш,а не си дигаш задника,за да си разрешиш проблема,до никъде няма да стигнеш,щото докато се оплакваш проблемите си стоят.
Винаги има хора,които имат много по-тежки моменти от теб,но пак казвам-ако си здрав и прав,с извинения и оплакване не се стига никъде.Стискаш зъби и само напред,колкото и да е тежко.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
По принцип,живота ми е хубав,но от когато е започнала тази година ми се случват от лоши по-лоши неща.Няма как да ги предотвратя...няма и по какъв начин да си разреша проблемите,Ужасно ее .. ;(
заради самоубийство се чувствам така !!!
Може да прозвучи грубо,обаче- Shit happens.Животът не е идеален.Може на момента да е хубав,може да е прекрасен,може да е весел,изпълнен със забавления,обаче няма човек,който да не е имал тежки периоди,да не е минал през загубата на близки хора.А ако има,колкото и гадно да звучи,няма да остане вечно такъв.Не обичаме да мислим за това,обаче все пак е истина.Кофти е,че минаваш през това в такава възраст(съдя от ориентацията на форума) обаче трябва да го преодолееш.Мисли за хубавите неща,които ще се случат.Може да изглеждат далечни и нереални,обаче ще ги има.Мисли,че има хора,които са преживели доста повече от това(каквото и да е станало,винаги ги има) и пак са щастливи.Едва ли ще е особено лесно,обаче ще ти стане по-добре.Просто трябва да го вярваш.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Съвета ми може да ти се стори наивен,но прочети "Пътят на сълзите" на Хорхе Букай,може да ти помогне много.И животът наистина може да е ужасен на моменти,но кой знае - както днес плачеш,така утре може да се смееш ! Не прибягвай до глупости като самоубийството,не си струва !
Животът е не такъв, какъвто си го направиш, а такъв, какъвто мислиш, че е. Щастието в живота е въпрос на гледна точка - едно нещо може да ужасно или прекрасно - от теб зависи към коя страна ще гледаш. Случват се гадости, разбира се, за които е твърде трудно да се намери нещо положително, но аз живея на принципа "Винаги може да е по-лошо".Опитай се да оцениш това, което имаш, това, за което си струва да живееш, всичко, на което би могла/могъл да се радваш. Не знам какво те е довело до такива размисли - защо е толкова ужасен този живот, но ако не е нищо, което застрашава твоето или здравето на някой друг, значи всичко е наред. Самоубийството не е вариант, не знаеш какви изненади ти готви точно този живот - може от утре да станеш най-щастливият човек на Земята. А щом си жив/а, значи СИ най-щастливият, защото има хора, които се борят за правото си да оцелеят, за храната, за дома си ежедневно!
![]()
I'm telling you that it's never that bad...http://www.youtube.com/watch?v=4OjiOn5s8s8
Помни ... Всяко зло за добро![]()
Ще се справиш, всеки е имал тежки периоди.
Това, че ти си си го направил такъв, не означава, че животът е ужасен.. Имаш някакъв проблем?-ОК .. Реши си го, всеки е имал такива периоди
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...