- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подмишници
Епилатор или кола маска.
да та да чакаш да ти пораснат и през това време да си космата,най-добре самобръсначка
Напротив, най-добре е с кола маска. Ако ги направиш със самобръсначка, ще станат груби (освен ако не искаш да отглеждаш горичка ;д). С епилатор е трудно, защото има вероятност да си защипеш кожата и... да... освен това после космите стават много нежни и не могат да пробият кожата, демек се появяват подкожни косми, които са много гадни. Пък с кола маска се води, че оредяват постепенно...
^ +
И аз съм ЗА кола маската, но ти препоръчвам да отидеш на козметик, защото самичка ще ти е трудно.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ами ходех преди, но сега си действам с бръсначката (не те съветвам изобщо да започваш с нея) и то от бързане (просто нямах време да отида, а се налагаше да ги махна) Според мен е най-добре, ако ще ги махаш за първи път, да отидеш на козметик и след това, като започнат да ти растат новички да ги махаш с епилатора. След кола маската почти няма да боли с него![]()
Последно редактирано от katii : 06-13-2012 на 20:53
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
как издържате да ги чакате за кола маска на подмишниците
то и аз все си мисля за там, обаче сега лятото особено...
Кола маска.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
според мен кола маската не става за подмишниците,трябва много да ги чакаш да пораснат и през това време си ходиш космата,най-добре е да ги бръснеш
Последно редактирано от valentinadr : 06-14-2012 на 14:52