.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Smile Кола маска на краката

Сега за пръв път ще ходя на кола маска, но бих искала да науча нещо повече.. Ако може някой да ме светне по въпроса.?!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    ще боли........

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Ами мен много ама много ме болеше първия път, защото ми е много чувствителна кожа, но дори кожата ти да не е толкова чувствителна ще боли както казаха по-горе

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Всеки има различен праг на болката. И мен ме болеше, но е търпимо

Повече от фен Аватара на valentinadr
    боли доста,не си ли се замислила за епилатор,мисля че е много по-удобен и по евтин вариант

Супер фен Аватара на shmatarok
    Зависи си от човека! Не казвайте "ще те боли доста", защото не се знае какъв праг на болката има

По темата: мен не ме боля изобщо, единствено усетих малко неприятен дискомфорт от вътрешната част на бедрата, но не мога да кажа, че ме е боляло.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny Виж мнението
    Всеки има различен праг на болката. И мен ме болеше, но е търпимо
    Търпи се определено. Болката е първият и вторият път , после не ти прави влечатление.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

иделният вариант хич не ме боли, само леко неприятно усещане от дърпането. А аз имам какво да си махам ще намалеят, ще изтънеят, изобщо - с две ръце за колата!!!

2 въпроса - някоя рецепта за домашна кола маска и задължително ли трябва с платнени ленти да се прави
    - някой ползвал ли е http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...r:22,s:0,i:139 и действа ли
    - някой купувал ли е от този сайт http://kolamaska.com/ и мнение за продуктите

Голям фен Аватара на cheburashka
    аз да ползвам темата да питам вярно ли е, че самобръсначката и колата свалят тена?

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    аз да ползвам темата да питам вярно ли е, че самобръсначката и колата свалят тена?
    Няма как да ти свалят тена. Това може да стане само ако си изрусяваш космите с кислородна вода.

Голям фен Аватара на cheburashka
    щото са ми казвали така и ми стана интересно

До колкото знам коламаската не сваля тена, а премахва мъртвите клетки.

Да кола маската избелва краката.Аз през лятото като си направя и краката ми стават значително по-бели.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си