Има 1 момче което е колкото мен на години. Преди още да се познавахме добре и само да се бяхме виждали ми пишеше в фб. След като общи фр ни запознаха и мина извесно време една фр ми каза че едно момче от компанията ме харесвало ама не искаше да казва кой е колкото и да се молих.И така аз реших че е въпросният Р. който се държи специално с мен тоест някой като пусне някой лаф за мен не се спуква от смях като другите а аз като кажа нещо което не е особенно смешно той се смее а като излезем говори против момичета дето даже не познава нз си кви били.И аз започнах да го харесвам и то много ама все нещо ме спира да го питам дали и той ме харесва за да не се надявам на празно.От както обаче хубаво се опознахме той не ми пише никога първи в скайп ами все аз и ме кара да мисля че дори и да ме е харесвал преди вече не ме харесва но като сме излезли все е близо до мен и намираме обща тема и съм забелязала че непрекъснато ме гледа когато не съм до него и не си говорим.Все искам да го питам ама ме е страх че ще излъже.Доста е зле положението какво да правя защото от както реших че ме харесва само за него мисля