- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дамски душ
Здравейте! Имам малко гинекологични проблеми ,та трябва да си направя дамски душ с млечна киселина.Нямам представа как се използва това чудо и как да го направя с киселината.Моля ви ако някой е ползвал ,да сподели.Благодаря
O_O!! Можеш ли да разясниш какво е Дамски Душ? Страх ме е да погледна в Google... щом изисква киселина..
П.С. - Питай гинеколога?
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Sapunji .. то бива да си некомпетентен/на ..ама чак пък толкова .. преди теб казаха, че го пъха във вагината, ти ми говориш за клизма .. ахахахаха .. клизмата е отзад .. образовайте се, моля ви)
Отиваш в аптеката казваш, че искаш дамски душ (3-4лв. са) предполагам там се продава и млечна киселина, щом е за лечебни цели. После пълниш самия балон с киселината, слагаш накрайника, пъхаш, стискаш балончето, за да влезе от киселината толкова, колкото са ти казали и си готова. Не е страшно изобщоСамо не забравяй всичко да дезинфекцираш ако го ползваш много кратно
![]()
Провери дали трябва да е разтвор или чистата млечна киселина, преди да го правиш.