- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спешно е !!!!! За 7 клас !!!!!!!!!!!!!!1
A на нас знаеш ли колко ни пука, че пък и да доказваш искаш ...![]()
Две елементарни грешки в два реда... сама си прави изводите ;D А колкото до резултатите - винаги има начин да препишеш, нали така?
Ако питате мен, най-добре я оставете да си мърмори...аз днес кандидатствах за езикова гимназия и на външното по БЕЛ имам 5,84 ... ха ха![]()
Какъв Ви е проблема на всички, задавам си въпроса и всички ме нападате, за това, че съм си била увеличила шрифта ?!?!? Увеличих го, за да поясня какъв ми е въпроса, защото ми стана ясно, че не сте разбрали въпроса ми !! И да пиша неграмотно вас това какво ви касае ??? Това, че не седя по цял ден пред комп. и не упражнявам правописа си в тийнпроблем не ме прави глупачка, каквато вие ме описахте)) Получава се така, защото бързам като пиша и не гледам дали съм изпуснала някоя запетая или дали някоя дума съм я написала правилно или не !! И все пак този сайт е създаден за да се дават мнение по зададен въпрос, а не отговаряте на други въпроси и да обсъждате правописа ми !! И това, че се заяждате,само заради това, че съм увеличила шрифта ви определя като жалки индивиди !! Щом съм задала въпроса значи имам нужда от отговор не да ми обяснявате дали е късно или не, аз си знам и просто искам да питам и вие почвате !! Не знам кой е жалък аз или вие ?!?!?? Аз за дето задавам важен въпрос за мен , на който очевидно не знам отговора или вие, които се заяждате заради зададения от мен въпрос
))
Вярвай в мечтите си !
Държиш се като малко детенце. Права си донякъде, обаче не се заяждай и ти с нас. Хем се правиш на по-можеща и знаеща, хем "падаш на нашето ниво". (мда, наблягам на кавичките ;д) Така или иначе ти отговорихме на въпроса (аз поне).
И аз не си гледам постовете, ама мисля като пиша и не допускам такива елементарни грешки. То не беше пълен член, запетайки на очеизбийни места, сменени букви... колкото и да не гледаш, грамотността е като отвратително лош навик - започнеш ли, няма спиране. А не да си викаш: "Къв е тоя форум, за кво да се хабя? Я чакай да си изключа грамотността и да покажа колко съм велика." или "А, сега съм на изпит, сега съм в училище, чакай да се ограмотя за малко и после пак ще затъпея." Тъй де...
7-ми клас съм!
И аз съм пред дилема в избора си за училище.От Ямбол съм и се колебая в кое училище да се запиша.Засега съм се спрял на три избора
1..ПГИ "Г. С. Раковски" - Ямбол
2..СОУ "Св Климент Охридски-Ямбол
2..ТМТ" Иван Райнов-Ямбол
моля ви спешно е нямям много време помагайте ми в избора..Благодаря ПРЕДВАРИТЕЛНО
Моят бал не е висок-29.962 но имам приятел който без да учи изкара приблизително 34.500 бал!!
Тъка, че не се нервете толкова. Ако изпитът е бил на точно преговорения материал е възможно.
ШАНС!!!!![]()
![]()