.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Въпрос относно училище

Да попитам в кой клас е нормално в училище да ти се изнасят лекции за секс.
    Защото в нащо даскало оставиха само момичетата за някаква лекция а пък ние момчетата...
    Та направих проучване:
    1.Не им се говори за това.
    2.Нещо по-тинейждърско е.
    3.Нещо само за момичета е.
    Това ме навежда на мисълта тъй като сме 6 клас че става въпрос за месечния цикъл.

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Ами на нас в 6ти клас ни говореха някви глупостии за секса...ам да и май в 5ти беше, ни събираха момичетата за да ни говорят за цикъла...а иначе то май в учебника по биология за 6ти клас има такава тема за половите органи.. xD

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако не се бъркам , почнаха да ни обясняват за секса , някъде 6 - 7 клас. За месечния цикъл 5 клас, докато момчетата също си оставаха при нас, за да се образоват и те по тая тема.
    И последно за секса са ни обяснявали в осми клас. (Сега съм 9)
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

А как мислите дали може да е за друго, а не месечния цикъл?

Защо не попиташ някое момиче от класа си за какво са говорили щом си толкова любопитен

Питай някое момиче от твоя клас... ние тук не можем да гадаем. Но си спомням, аз като бях 6ти клас бяха дошли представители някакви на Always и ни обясняваха що е това цикъл и ни раздаваха превръзки. Иначе момчетата от класа ги пратиха да ритат футбол на двора и те бяха много доволни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Питах няколко и от там събрах информацията която посочих.
    А съм толкова любопитен защото се хванахме на бас 4 човека.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Питай някое момиче от твоя клас... ние тук не можем да гадаем. Но си спомням, аз като бях 6ти клас бяха дошли представители някакви на Always и ни обясняваха що е това цикъл и ни раздаваха превръзки. Иначе момчетата от класа ги пратиха да ритат футбол на двора и те бяха много доволни.
    И при нас беше така, но беше след часовете, и момчетата направо си ги пуснаха, да си се прибират по домовете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си