- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цици и шайби
Голям интерес голямо нещо в темата за малките пишки, аз пък ще питам за шайбите на циците!
Момци, колко големи са най-големите шайби които сте виждали на живо и се е налагало да смучете!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
хахаха мн готина тема ... деазнам , може би старите 10 лева :Д хаха по принцип на нормални само съм случвал
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Големите тситси за гадни ewwwwwww
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ауууу .... подсетихте ме за една снимка, на една позната... без горнище .. иуууу .. големите зърна са отврат .. бляк
Б., дай на хората да оплакнат окото, кво само споменаваш.![]()
Welcome to the Jungle...
Хахахаха...лято е ,разгорещени сме :Д
maDamn
Ужасна тема.. кви гадни спомени ми изплуваха.... години терапия.. отидоха по дяволите...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Много несериозно подходихте към тази сериозна тема! Голямата шайба и увиснала цица е голям проблем сред тийнеджърките в днешно време, повечето са на принципа - "Ще ме харесва такава каквато съм" Плющи бира в парка и гълта чипсове и не осъзнава че гъзеца вече и паднал до колене а циците до пъпа.... Няма спорт няма нищо, а по лошото е че дори няма желание за промяна на "сексапилното си тяло" !
Не знам, не съм попадал на жени с увиснали и с големи шайби "дано и да не стигам до такива". Предполагам си е гадничко да гледаш такова нещо и да както казваш ubuntu, схемата с "ще ме харесва, каквато съм" вече леко не минава.
Ама темата прелива от сериозност, бате. Болите хуя коя к'ви цици има, като не ти харесва не бараш и т'ва е. К'вото си се запритеснил, ше кажеш пистолет са ти опрели да лижеш гадни цици...
И все пак за да отговоря на въпроса - гадни цици не съм докосвал (к'во остава за повече), причината е ясна, вече обясних.
Не знам с какво да ги сравня, но бяха толкова големи, че ми стана гадно в началото...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
А.. ама после свикна или се прежали ? Теееееее...![]()
За да са големи шайбите или трябва циците и да са яко провиснали или да е бременна. Аз лично не се кефя на много големи цици, предпочитам ги стегнати, ако ще и да са малки. А и по мой наблюдения наистина големите цици винаги вървят в комплект с яко дебел гъз и бутове, плюс солиден корем. Не мерси.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ама като гледам темите май има повече малки пишки,отколкото "големи шайби"..![]()
Нормално, малките пишки си личат през панталона... , докато размера на шабата през сутиена не може да се види .. Съответно комплксарщината в полза на курчетата е по голяма :Д
Мале мале, придирчиви та придирчиви, на то му големи, на тоз му грозни. :_)
Попадъл съм на всякакви размери и всякакви шайби - всички са готини :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
абе тва убунту 'ного елементарно същество бе .хахх размера на члена си бил личал през панталоните![]()
ти кви ебеш бе, брато? русата или черната Златка? кой та знай к'ва парантия ти е под ръка, та вече не я понасяш![]()
Бая си бяха големи и мн светли и се сливаха г/д с кожата ,но не ми дремеше :P