- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Висше?! За / Против
Искам само един пример.Вуйчо ми е със средно образование,работи в чужбина и не пада под 7500 € месечно.Образованието му там не важи.Работата е в известна компания,за която тука за подобна работа дават към 800 лв.Сега той ше почва бизнес.Преди година и майка ми отиде там на работа,скоро и аз ше ида и по-нататък и аз мисля да почвам нещо мое,щото няма смисъл тука нито да учиш,нито да бачкаш за стинки,нито да се развиваш,нито нищо.Не се цени нищо тука.Мъчно ми е за България...
Няма бъдеще тук !
Има само бачкатори роби,висшисти на конвейр,пълен непукизъм към проблемите на страната,приемане на всички политически абсурди и гаври с народа за нещо напълно нормално,чалга и цигания,която цигания ще се разраства до все по-огромни мащаби,ще става все по-зле и ще се бърка все по-надълбоко в джоба на бедният,преклонил глава и изчезващ български народ !
То и Уорлик си го каза-Циганите са бъдещето на България !
Цветанов пък каза,че до 5-6 години 25% от България ще са цигани !
Ромските лидери го доказват,защото отдавна казват,че циганите далеч не са 200-300 хиляди,а към 2 МИЛИОНА.
Сами сметнете след още 20 г какво ще е !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !