^ Така си е. Аз сега от понеделника имам изпити, а вече четирима човека ми се обаждаха, да ме питат да ми оставят книжките си. Знаят, че ходя на лекции, а те не искат да излизат в неплатени отпуски. Дават си книжките на някой колега за подписи, после врънкат да им се пращат записките от лекциите и така. Взимат си изпитите с тройки и накрая и дипломата. Аз естествено им отказвам всеки път, ама те си се надяват да мине номера. Някой път се изнервям/е даже. Една група от десет човека може да идва цял месец на лекции, даваме пари за квартира и храна и в края на краищата, другите 50 човека искат да се изкарат тарикати и да получат на готово.
Иначе това за професорите си е точно така. Вече започвам трети курс, до сега съм попадала 3-ма дето са си давали зор, от около двадесет. Еми той като му е избираем предмета, на лекциите си говорим за новата книга на еди-кой-си, а на изпита трябва да донесем примерно реферат (разбирай някво есе, свободен разказ + наши анализи), върху прочетената книга. Еми в първи курс аз писах за Хари Потър, приятеля ми не можа да повярва, че мога да напиша 20страници за него и да имам петица.
Шадоу, я сподели работа, за която не се изисква диплома... ама да не заплатата да е 200лв