.
Резултати от 1 до 25 от общо 221

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Още не съм те чул, експерте висшист да ми обясниш-как така някои са милионери със средно,а други очилати философчета кат теб си бият чекии от кеф,че взимали 1500-2000 лв на месец с висше ?
    Дотам ли ви свършват мечтите-бал,висше,2 бона на месец,чалга,дискотечки и бачкане на заплата до пенсия?

И мен не ме гледай,момко-напът съм като начало без да си мърдам пръста да взимам почти 10 пъти повече от теб на месец,докато по-нататък почна и свой бизнес и отделно да се присъединя и към бизнеса на вуйчо ми в Милано.
    Ай чао,здраве и успех в живота на всички и няма кво да пиша повече в тая тема!
    Хахха, да разбира се всички които имат висше са очилати философи Искрено ме разсмя. И не не изкарвам по 2 000 лв, изкарвал съм много повече, а това с бизнеса дето ти си тръгнал натам, аз от там съм се върнал и съм забравил че съм ходил. Седи и ми обяснявай ти на мен за бизнес и за пари, не ме познаваш, не знаеш какво ми е материалното положение. Ама е такива като тебе дето много знаят, не могат да изкарат и 1 семестър в университет, явно и за това са толкова против тоя вид образование. И има хора които са милионери без висше, ама уверявам те няма да си от тия хора. Във университета ако ти е малко в повече акъла може да си създадеш безценно полезни контакти.

Едит: Успех в забогатяването, само да ти кажа парите не са всичко, дори да ги имаш с кашони пак може да не си щастлив.
    Последно редактирано от draid : 06-23-2012 на 18:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си