Здравейте,имам въпрос относно зъбите,или как да ми станат бели,известно ми е че няма да станат като на тези от рекламите,но предложете някаква процедура за по-бели зъби в домашни условия.
В по-късен период искам да си ги избеля при заболекър,но сега съм 10-ти клас и мисля че ми рано,все пак не е евтино.
Пуша , пия кафе,все фактори пречещи на това,но .. няма как навик ми е.
Избелваща паста, макар че няма да има кой знае какъв ефект. Друг вариант е пудра за зъби. Продава се в аптеките, но мисля че не се препоръчва за пушачи. http://www.biocosmetics-cattier.com/...ind=12&prid=68
Някой като ми каже ''ама няма как''направо откачам.
1.Има как!!!
Знам,че си пуснала темата за друго,но не мога да те подмина така.Навика може да се изкорени,още по-важно е да го прекратиш когато е вреден за здравето ти.
Откажи ги тия цигари и не си губи времето с тях.
Хем няма да имаш толкова проблеми с потъмнелите зъби.
Не съм ти наставник или ментор,просто ти го казвам с най-добри чувства.
2.Да,избелзваща паста за зъби.Сега въртят рекламата на КОЛГЕЙТ MAX WHITE ONE ACTIVE 75 мл.
http://apteka.framar.bg/30025031/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Има и по-лек варинат,който не е ACTIVE.
Друго,друго...има някакви като прахчета,пудра дето се търка по зъбите през определно време и уж избелва,но не знам колко е полезно за емайла.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Горе казаха.
Другото, да, при зъболекар за избелване. Ама имай предвид, че тъй или иначе пак ще ти се скапят зъбките от кафенцето и цигарките.
Lacalut и Sensodyne имат също избелващи пасти. Втората не съдържа SLS.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
искаш ли нещо по старомодно,но върши работа..
Пиии много мляко(без значчение прясно или кисело) но гледай да не е плодово,заради оцветтелите и т н-да си е обикновенно.
И всеки ден яж поне една ябълка!
след около месец ще си мацка![]()
точно на такива съвети се надявах
ако подейства обаче,ще съм пич
Sensodyne пастата е прекрасна! и Елгидиум също
иначе съм пробвала следния трик: взимате 2-3 намачкани ягоди или пък просто половин ягода и търкате с нея зъбите, за по-голям ефект може и да я поръсите със сода, обаче не се препоръчва, особено пък за честа употреба
не знам дали съм си внушила или наистина имаше някакъв ефект![]()
Една лъжичка сода бикарбонат смесена с няколко капки лимон.Бъркаш го,докато стане нещо като паста,слагаш я на четката си и си миеш зъбите с нея.Помага (: .
Аз си купих избелващо апаратче за зъби, което струваше 8. 50 лв . Представлява гумени шини, две гелчета и още нещо, което се слага върху шините и свети. Не мога да Ви го обясня много добре за това ще ви кажа как се казва WhiteLight. ИЗползвам го някъде от 4-5 дена и според мен има ефект не е голяма разликата, защото и преди ми бяха съвсем леко по-тъмни зъбите, а сега са бели, но не като на тези от рекламите, ами..... ;дд
Вярвай в мечтите си !
Blend-A-Med 3D White Pearl, или Colgate Max White One. На мен лично ми помогнаха. Мия зъбите си по 3 пъти на ден.
Може да помогне и по честото миене на зъби... Сутрин и вечер, а когато имаш желание и обед..
Избелваща паста. Наскоро гледах едни, специално произведени за пушачи - не помня името, ще проверя утре и ще ти кажа.
Това много уврежда емайла .. вярно избелва, ама ..
Пудрите за зъби са по същия начин, но са малко по-леки
Това WhiteLight не върши никаква работа... ползвала съм го бая време
Избелваща паста, помага... стига да нацелиш правилната, на Елгидиум е хубава .. И Колгейт макс уайт уан също