- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли харесали момиче с грозен нос?
Вие бихте ли харесали момиче с гърбав или голям нос?
И да ти кажем да/не какво толкова. Единствения проблем е, че с моя голям нос + нейния ще имаме епичните деца
Само ако има голяма кафява брадавица на него.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Познавам момиче с крив нос,като клюнче е малко,но как да кажа...стои и добре,много е чаровна и хубава.
Що пък да не хареса...
maDamn
Не лол .
А за бенка на задните части няма ли да споменеш? Естествено, че НЯМА кой знае какво значение.. ако срещнеш перфектния за теб човек, да не мислиш, че ще ти пука какъв нос има.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Не мисля, че това дали ще харесаш някой или не зависи от носа му...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ще се намери човек за теб, споко. Вярвай в това. Клишето за влака и пътниците е вярно, а ето и един бонус - ако не ти пука как изглеждаш и си самоуверена, другите няма да ти казват копче.
Забелязала съм, че хората намират за грозни онези хора, които самите се смятат за грозни. И се подиграват на тези, на които им личи, че са притеснителни. Жестокост, какво да я правим.
Само за пример, моят външен вид си е еднакъв от дете до сега. Преди като бях по-свита и само се чудех за какво да се комплексирам и какво да не си харесвам, ме нареждаха точно за тези неща, за които бях комплексирана - нос, зъби. А и самият ти ако не се чувстваш добре в кожата си, винаги ще се чувстваш грозен.
Като почнах да си вярвам повече и да се гледам с удоволствие в огледалото, подигравките спряха.
Не казвам, че някой ти се подиграва, но е много по-голям шансът хората да мислят, че имаш грозен нос, ако ти го мислиш. Затова не мисли носа си за грозен, а го обичай.
Ти си прекрасна, каквато си. Ти си невероятна, когато се усмихнеш искрено, вярвам го. Сигурно си прекрасна точно в такива моменти, когато искрено се радваш и когато си вярваш, когато чувстваш вътрешната сила, която притежаваш
Така че не пускай повече такива малоумни теми - 100 пр. си заслужаваш и това го твърдя с огромна убеденост, дори да не си с превъзходни мерки и черти на лицето. Просто си вярвай, усещай силата в себе си, знай достойнствата си, научи се да премахваш комплексите си и ще видиш как добре ще се чувстваш в кожата си.
И наистина, хората и мъжете в частност не са ЧАК толкова повърхностни. Не гледат само външния вид, не си падат задължително по кокони и плеймейтки, но и по нормални момичета. Ще се намери момче, за което ще си прекрасна, ще ти повтаря, че си красива и т.н., така че няма да се притесняваш.
Последно редактирано от jghgh : 06-15-2012 на 19:36
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Глупости...е така де не съм те виждал,но повярвай ми,все някой ще те хареса,а това че ти не си го харесваш и чак питаш тука дали е проблем..е зле за теб...ако сама не се харесваш трудно и другите ще видят красотата ти.Показвай красивите си черти,примерно като усмивката...не се притеснявай от това и бъди сигурна че и другите ще те харесат![]()
>>DjBelev<<
Няма да умреш стара мома, споко.
Я стига, заради единия нос...ще те харесат, спокойно.
И моя нос има лееека гърбица и какво от това. Ти като си харесаш някого първо носа ли му гледаш? Не, нали?Никой човек не е перфектен и няма смисъл да се тормозиш за такова нещо.
Ако срещнеш правилния човек, няма да го интересува носа ти! Важното е да се обичате и да има привличане, външния вид няма значение!
Лол, майтапя се.
Не.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Моят нос не е нито крив, нито голям.. и си го харесвам уж![]()
Иначе не мисля, че някое момче ще ти направи проблем точно за това.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
дай да го видим тоя клюн
Силно се съмнявам някой да те върне заради носа ти ;д познавам доста момичета с леки или по-големи гърбици на носа пък си имат гаджета и всичко е точно
nigga stole my bike
ТВЪРДО НЕ.Момичетата с грозни носове трябва да бъдат вкарвани в затвора и гилотинирани!
Няма смисъл да си набиваш такива комплекси. Жените с грозен нос, какво ? Умират сами ? Не е нужна симетрия, за да е красив един човек. Пък ако наистина толкова те притеснява, винаги съществува възможността един ден да се оперираш. Хубаво е човек да се приема такъв, какъвто е, но когато въпреки всичко не се чувства добре от нещо, съм напълно ЗА операциите.
И аз имам кофти нос, но не ми пука. Даже се шегувам с него. Иначе и аз като fenkaaa не съм се оплаквала от мъжко внимание и аз сега си имам приятел. Когото всъщност попитах за носовете, вдъхновена от тази тема и той ми отговори, че като ме е видял веднага си ме е харесал с всичко, грабнала съм му окото още като ме е видял. Така че не е важен носът, а цялостната визия.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не, ужасно грозно е. Познавам една такава, ама тя е и пъпчасала, абе направо отврат :X
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar