.
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Threaded View

Ще се намери човек за теб, споко. Вярвай в това. Клишето за влака и пътниците е вярно, а ето и един бонус - ако не ти пука как изглеждаш и си самоуверена, другите няма да ти казват копче.
    Забелязала съм, че хората намират за грозни онези хора, които самите се смятат за грозни. И се подиграват на тези, на които им личи, че са притеснителни. Жестокост, какво да я правим.
    Само за пример, моят външен вид си е еднакъв от дете до сега. Преди като бях по-свита и само се чудех за какво да се комплексирам и какво да не си харесвам, ме нареждаха точно за тези неща, за които бях комплексирана - нос, зъби. А и самият ти ако не се чувстваш добре в кожата си, винаги ще се чувстваш грозен.
    Като почнах да си вярвам повече и да се гледам с удоволствие в огледалото, подигравките спряха.

Не казвам, че някой ти се подиграва, но е много по-голям шансът хората да мислят, че имаш грозен нос, ако ти го мислиш. Затова не мисли носа си за грозен, а го обичай.
    Ти си прекрасна, каквато си. Ти си невероятна, когато се усмихнеш искрено, вярвам го. Сигурно си прекрасна точно в такива моменти, когато искрено се радваш и когато си вярваш, когато чувстваш вътрешната сила, която притежаваш

Така че не пускай повече такива малоумни теми - 100 пр. си заслужаваш и това го твърдя с огромна убеденост, дори да не си с превъзходни мерки и черти на лицето. Просто си вярвай, усещай силата в себе си, знай достойнствата си, научи се да премахваш комплексите си и ще видиш как добре ще се чувстваш в кожата си.

И наистина, хората и мъжете в частност не са ЧАК толкова повърхностни. Не гледат само външния вид, не си падат задължително по кокони и плеймейтки, но и по нормални момичета. Ще се намери момче, за което ще си прекрасна, ще ти повтаря, че си красива и т.н., така че няма да се притесняваш.
    Последно редактирано от jghgh : 06-15-2012 на 19:36
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си