- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Какво е хобито ви?
Балет,рисуване(мнооого зле съм),слушане на музика(вманиачена съм
) иии олигофренясване xD
![]()
Последно редактирано от daiana13 : 06-28-2012 на 20:02
4alga Never-Metal Forever
^__^
С много неща. Танци, медитация, източни религии, езотерика, литература, история, археология, астрономия, антропология, геология, музика, композиция, изпълнения, джудо, йога. Не пиша от 3 години, но нещо започнаха да ми идват музите отново. Вече не пея. Само понякога. Природата, спорт, философия, психология, правя бижута, оригами, играя игри. Обичам а се люлям.Рисуване-рядко. Филми, игри. За сега това се сещам.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Рисуване най - вече и фотография. Принципно обичам да се занимавам с купища неща и хобита, но от малко време насам времето не ми е чак толкова достатъчно. Тия дни единствено на рисуването, четенето и излизането с приятели отделям най-много време. Лятото възнамерявам , може би, да се запиша на плуване или нещо, с което да си губя времето. Занимавала съм с тенис на корт и народни танци, като хоби, но спрях и ми се иска да пробвам нещо ново.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тази тема аз тука ли е? .. ^^ Книги, писане на стихове, пеене etc.
Музика, Волейбол, тичане ,четене ,медитация ,филми , игри
Хоби значи нещо, което правиш често и от което изпитваш удоволствие. Значи аз нямам хоби.
Аз снимам, пиша стихове и разкази, също и рисувам. И уж се справям, но не ми доставя радост... Жалко за мен..
Рисуване, фотография, музика.![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Нямам май-май. Четенето сигурно.
Обичам и да снимам, и да пиша от време на време, но не го възприемам като хоби, защото музата ми идва толкова рядко, че понякога забравям, че съществуват мой драсканици в някоя тетрадка.
хм... рисуване, пеене, СЛУШАНЕ НА МУЗИКА (най-вече това), четене, гледане на TV... размисли...
Хоби нямам. Но пък много обичам да чета, особено романтични и приключенски романи. От време на време и пиша, но това не бих го нарекла хоби, защото твърде рядко го правя.
Четене, писане - и поезия и проза. Освен тях и фотографията, макар да й обръщам по-малко внимание ;д
Поезия
минала съм през какво ли неспортни танци,пеене,и модел съм била (най-хубавия ми период ;дд
) .. а в момента ходя на народни танци
![]()