- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнива бивша
Ами просто съм потресена.
Напоследък много често ставам свидетел на неадекватно поведение от страна на бившите приятелки на познати, но последният случай просто преля чашата. Мой близък приятел наскоро приключи не толкова сериозна връзка с едно момиче, при това по нейно желание. Уж всичко точно, но след време той започна да се сваля с друго момиче и бившата веднага се появи. Започна да му се умилква и като цяло открито да флиртува с него пред всички, че и дори пред момичето. Държи се така, все едно той е само нейна собственост и никой друг няма право да го поглежда.Това, което най-много ме дразни е, че тя взе решението да се разделят, а сега , когато той най-накрая отново се вижда с момиче, тя сякаш пак се намесва грубо и му пречи да е щастлив.
Такъв тип хора са ми толкова противни.Въпросът ми е: Вие попадали ли сте в такава ситуация и как се справихте?
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Преди години имах в компанията, с която излизах, момиче, което като разбереше, че някое момиче харесва дадено момче, или пък са гаджета, и почваше да го сваля. Не мога да си обясня защо. Според мен въпросното момиче или е съжалило, че се е разделило с момчето, или не знае какво иска.
Може и просто да иска да дразни другото момиче. Пробвай как ще реагира, ако я попиташ публично-Вие нали се разделихте по твое желание?
Според мен това момиче не знае какво иска и в същото време не може да се примири с факта, че бившия й я е заменил и не му дреме особено.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В момента съм в такава ситуация и се дразня ужасно много, чак се чудя как се връзвам на акъла на тая... Та, с приятеля ми сме в една компания, всички се познаваме от много време, някои от доста повече, понеже аз съм една от най- малките там. Познавам доста от бившите му приятелки и нямам никакъв проблем с тях, държат се много добре и много мило, даже едното момиче ми е доста близко. Всичко е чудесно, освен последната му бивша приятелка- е, то такава злоба НЯМААА! Първоначално си мислех, че си набивам разни филми, защото преди да тръгна с приятеля си, с това момиче се разбирахме добре, а изведнъж започна да не ме поздравява, да ме гледа с някакъв адски тъп и злобен поглед. Споделих с приятеля си, а той просто ми каза: "Виж, познавам тази жена от много време и ми е много добра приятелка". Ауууууууу, изнервих се много тогава, но си и замълчах, все пак приятели са у-а... Наскоро бяхме на едно парти, с приятели разни, имахме повод понапихме се))) Въпросната мацка беше там, напи се и тя и в един момент, когато почти всички си легнаха, започна да се заяжда с мен, съвсем открито. И все пак браво на приятеля ми, че отиде при нея и ме защити, а после дойде при мен, гушна ме и ми каза " Сладур, ти си си моята мацка"
)) Та, цялата тази махленска история е пълна глупост, тези неща хич не са ми по вкуса и все пак трябваше да споделя с някого
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Приятелят ми не би позволил да се почувствам неудобно в подобна ситуация.
А ако тая вече е много нахална... няколко женски трика ще свършат работа и ще я наврат в кучи гъз.