- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка му
С гаджето ми сме заедно вече 7-8 месеца и нещата са сериозни.. Обаче има 1 проблем ..Става въпрос за така наречената "свекърва" .. Не знам дали ще издържа още дълго... Ситуацията е такава , че майка му не ме харесва (не знам защо като пред нея се държа много прилично) и прави всичко възможно да ни раздели.... Плете някакви мрежи, говори лъжи, прави интриги, съчинява си някакви неща за мен и за нещата които върша (че едва ли не му изневерявам) , ограничава го адски много, за да не се вижда с мен и дори се опитва да се свърже с нашите, за да ги накара и те да ме ограничават (а, по дяволите, ние след няколко месеца правим 18.. за какво ограничаване говорим?!?) , опитва се да настройва останалите членове от семейството му срещу мен , като ме изкарва виновна за някакви неща, за които дори не знам, и този списък продължава и продължава.... Говорили сме много с него, това го тормози не по-малко от мен, но едва ли може да направи много...А и не искам да се кара с майка си заради мен.. Та въпроса ми е вие имали ли сте подобен проблем и изобщо истина ли са митовете за "тъщите" и "свекървите" , защото в моя случай явно да от страна на "свекървата" ...
Гаджето ти какво мисли по въпроса?
Говорила ли си с майка му?
Ти не трябва да правиш нищо. Той е този, който трябва да се изправи пред майка си и да й обясни, че тя няма правото да се бърка в личния му живот.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Сигурна ли си, че жената няма конкретна причина да не те харесва особено? Според мен приятелят ти първо трябва да се опита да проведе сериозен разговор с нея, да те защити един вид пред нея и ако тогава не се получи можеш и ти да опиташ да оправиш нещата.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Аз предлагам да седнете да говорите тримата.
Не вярвам жената да те е намразила чак толкова без причина.
Притиснете я, докато не каже какъв точно е проблема.
И спря да се върти за миг земята..
подмажи се малко
купи и нещо за вкъщи, направи и торта (без отрова в нея, моля), развей бялото знаме и може да приеме и да има примирие
гажито да НЕ се намесва, опитай се сама да си оправиш отношенията
а пък ако не се получи, здраве му кажи, бийте й игнора и двамата и толкоз
пък тогава, той да се намеси и да не се държи като путка, а като мъж и да тропне чия е връзката и как тя няма да се бърка в нея
Може, може, и още как, само да се сети, че има топки между краката.
Против съм да се прекъсват връзките със семейството заради гаджето, обаче някакво по-ревностно защитаване на личното пространство, особено при майка звяр, хич не е лошо като идея. Тя винаги ще изпитва някакво собственическо чувство към синчето си и навярно все ще намира кусури на избраниците му, идеята е, че той трябва да удари по масата и да й покаже, че е вече голям мъж и тя, колкото и да я уважава, няма право на глас в тоя случай. Не е длъжна жената да те харесва, нито пък да ти изтъква причини, аз съм същата - има хора, които от първия момент ги заобичвам и ги искам в живота си, а други ги отхвърлям на мига, без някаква адекватна причина. Въпросът е, че тия интриги, съчинени истории, насъскване на останалите... Висша форма на селяния е това, не знам как инак да го нарека. Явно се чувства толкова безсилна вече, че си е впрегнала цялата злоба и енергия в опити да те премахне. Не знам има ли смисъл да говориш с такава нисша форма на живот. Такива като майка му са на типа "едно си баба знае, едно си баба бае". Отново - той е човекът, който трябва ясно да покаже, че и двете сте важни за него, но заемате различно място в живота му.
Той, ако сега, в началото на връзката, не си защитава избора т.е теб със зъби и нокти, кога? Недай си Боже да се ожените и да се настаните при маминка, можеш ли да си представиш тогава за какъв ад ще иде-реч?
Поговори с него и ако не виждаш промяна в НЕГОВОТО държание, късай и давай напред с някого другиго и гледай тоя път поне да не е мамино синче.
п.п. - сетих се за оная тъпата реклама "Моят Жорко е само на 43, а иска да се изнесе. И всичко това заради онези ужасни жени!".
Изправя се срещу майка си тигрица и твърдо й заявява,че въпросното момиче ще е избраницата му и да спре с шибаните интриги,щото...
...тук 18 г пубер получава як шамар от звярът,заповед да си оправи веднага стаята и му се заявява,че му се спират паричките,които мама и тати му дават ахахахахахахахах
Последно редактирано от JungleJaguar : 06-16-2012 на 10:20
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Някои майки са така... моята е същата. Може наистина проблема да не е в теб, а тя просто да е такава. Той е единствения, който може да направи нещо по въпроса- да й обясни, че не трябва да му се меси много, много...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5