- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка му
Може, може, и още как, само да се сети, че има топки между краката.
Против съм да се прекъсват връзките със семейството заради гаджето, обаче някакво по-ревностно защитаване на личното пространство, особено при майка звяр, хич не е лошо като идея. Тя винаги ще изпитва някакво собственическо чувство към синчето си и навярно все ще намира кусури на избраниците му, идеята е, че той трябва да удари по масата и да й покаже, че е вече голям мъж и тя, колкото и да я уважава, няма право на глас в тоя случай. Не е длъжна жената да те харесва, нито пък да ти изтъква причини, аз съм същата - има хора, които от първия момент ги заобичвам и ги искам в живота си, а други ги отхвърлям на мига, без някаква адекватна причина. Въпросът е, че тия интриги, съчинени истории, насъскване на останалите... Висша форма на селяния е това, не знам как инак да го нарека. Явно се чувства толкова безсилна вече, че си е впрегнала цялата злоба и енергия в опити да те премахне. Не знам има ли смисъл да говориш с такава нисша форма на живот. Такива като майка му са на типа "едно си баба знае, едно си баба бае". Отново - той е човекът, който трябва ясно да покаже, че и двете сте важни за него, но заемате различно място в живота му.
Той, ако сега, в началото на връзката, не си защитава избора т.е теб със зъби и нокти, кога? Недай си Боже да се ожените и да се настаните при маминка, можеш ли да си представиш тогава за какъв ад ще иде-реч?
Поговори с него и ако не виждаш промяна в НЕГОВОТО държание, късай и давай напред с някого другиго и гледай тоя път поне да не е мамино синче.
п.п. - сетих се за оная тъпата реклама "Моят Жорко е само на 43, а иска да се изнесе. И всичко това заради онези ужасни жени!".