.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    София

Трябва ми съвет.. ;х

Преди време бях публикувала една тема,защото не знаех как да се справя.. нещата отминаха,но сега ми трябва отново помощ.. влюбих се в едно момче,тръгнахме бяхме само 2 седмици заедно.. и изведнъж единия от дните един негов приятел ми казва гаджето ти каза,че иска да скъсате.. толкова гадно ми стана,но му казах добре тогава свободен е ..сега въпроса ми е дали има смисъл да се боря ? защото ми казват,че той е само за целуването и прегръщането ии просто да си има аверка.. но до уши съм се влюбила в него и като минавам покрай местата,на които сме били заедно и вообще като се сетя за него,ми се къса сърцето.. този негов приятел,мисля че е виновен за всичко,защото той го караше да ме зареже още от 2-рия ден от връзката ни и сега го подкрепя да тръгне със следваща..искам да си го върна,но не знам по какъв начин.. апък и аз исках да говоря с него,за да разбера истината,да разбера дали наистина иска да се разделим и защо,но той като ме види се прави на ударен и като му извикам пак.. по фейсбук не ми отговаря.. най - близките ми хора казват,докато не говорим само двамата нищо не е решено,но този негов приятел му е под кожата и го командва за всичко..дори днес се бях разплакала и всички ме питат какво ми има..той мина и сякаш ме видя (не съм много сигурна) но нищо не каза.. как да постъпя,искам да си го върна или поне да сме приятели.. {погледнато от страни,дори на мен ми изглежда глупаво..и познавам себе си,знам че все още не съм достатъчно зряла,но се нуждая от съвет}

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не си затормозявай 13 годишния акъл.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    явно изобщо не го е грижа за теб. По описаните събития.
    Ако те харесваше достатъчно, не би слушал мнението на приятеля си.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Намери начин да му откъснеш топките и му кажи по крапбука, че ще му ги върнеш само ако поговорите.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не си затормозявай 13 годишния акъл.
    и аз мисля така
    па и щом слуша приятеля си за всичко смятай колко му е акъла

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Прочети си темата, погледни се отстрани и осъзнай колко абсурдно и смешно звучиш. Първо за какво ти е такова мекотело, даже не може да те скъса както трябва, а го прави чрез трети хора, второ личи си че за него нищо не значиш.

За какво си се лепнала за него. Влюбена била.. споко няма да е единствения който ти обръща внимание. Имайте малко уважение към себе си бе хора, направо ви се изумявам като чета. Бахти мазохистите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си