С гаджето ми сме заедно вече 7-8 месеца и нещата са сериозни.. Обаче има 1 проблем ..Става въпрос за така наречената "свекърва" .. Не знам дали ще издържа още дълго... Ситуацията е такава , че майка му не ме харесва (не знам защо като пред нея се държа много прилично) и прави всичко възможно да ни раздели.... Плете някакви мрежи, говори лъжи, прави интриги, съчинява си някакви неща за мен и за нещата които върша (че едва ли не му изневерявам) , ограничава го адски много, за да не се вижда с мен и дори се опитва да се свърже с нашите, за да ги накара и те да ме ограничават (а, по дяволите, ние след няколко месеца правим 18.. за какво ограничаване говорим?!?) , опитва се да настройва останалите членове от семейството му срещу мен , като ме изкарва виновна за някакви неща, за които дори не знам, и този списък продължава и продължава.... Говорили сме много с него, това го тормози не по-малко от мен, но едва ли може да направи много...А и не искам да се кара с майка си заради мен.. Та въпроса ми е вие имали ли сте подобен проблем и изобщо истина ли са митовете за "тъщите" и "свекървите" , защото в моя случай явно да от страна на "свекървата" ...