.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Отпуснатото дупе

zdr, slabi4ka sum no dupeto mi e otpusnato. pls kajete nqkakvi efektni uprajneniq za stqgane. fitnes shte pomogne li? sushto mislq che imam strii po nego help

Купи си едно въже и скачай и корема ще ти се стегне.

клякай всеки ден по 30-40 пъти, върви всеки ден по няколко км, и на фитнес ходи ако имаш възможност
    SMILE FOR ME NOW

znam edna kitaiska recepta , gledala s1m q na ogledala :P zna4i vzema6 edna 6epi4ka m1nista, le6ta ili oris i go postavq6 na zemqta zastava6 do nego vzema6 edno po edno malata m1nista (primerno) s1s s1brani kraka bez da sviva6 kolenata! moje6 da go pravi6 vsqka sutrin Az li4no ne q polzvam 6tot mi e dostat14no stegnat zadnika

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Тая работа с кляканията не я прави щото ще ти се нае*ът коленете!! А и един въпрос към evelinka1122 : този номер с тези мъниста нали като ги събирам права ли трябва да бъда?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    http://www.shapefit.com/training.html ето тук има видео упражнения за всякакви части на тялото
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Еххх не се научихте значи ФИТНЕСА му е майкатаааа :P обачееее трябва много упоритост и да не се отказваш на първата седмица Ако си постоянна ти гарантирам че ще имаш 100% успех Аз така си се поддържам,ходя редовно на фитнес и всичко си е ок Айде успех

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз пък препоръчвам да въртиш обръч.Дървен обръч всеки ден по 30мин.От личен опит ти го казвам.Още 1вият месец ще забележиш промяна в дупето,корема и бедрата.Преобразява ако си постоянен.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Тая работа с кляканията не я прави щото ще ти се нае*ът коленете!! А и един въпрос към evelinka1122 : този номер с тези мъниста нали като ги събирам права ли трябва да бъда?
    да

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    зна4И МАЛко каланетика ще ти препоръ4ам аз...първо загряваш дупето...като лягасх по гръб сгъваш колената и хващаш пети4кте и по4ваш да стягаш дупето...30 повторения..като стягаш възможно най-много...после...взимаш един стол..обръсхтасх го с облеегалката
    заставаш в първа позиция,петите нагоре,заставаш на пръсти и стягаш дупето и клякаш бавно до полуклек..ама найстина бавно,повтаряш това 10/13 пъти..после пак същото оба4е раздале4аваш стъпалата..малко и става по-трудно пак толкова повторения..тва е мн ефективно
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

От фитнес по-добро нЕма.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Сядаш на земята хващаш си краката и започваш да се придвижваш без помоща на ръцете и краката демек само с дупе, трудничко обаче има ефект

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    Сядаш на земята хващаш си краката и започваш да се придвижваш без помоща на ръцете и краката демек само с дупе, трудничко обаче има ефект
    И така колко минути?
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Ми докато се измориш като ходех на тренировки преди треньорката ни караше да го правим това до припадък

Фитнес мила фитнес му е маиката но за някой неща пробваи с опрайнения но с клякане не се надявай

Град
    Varna
    а бе я правете като мен -всяка сутрин 8 8 и 10 отивате да тичката ... на гладно и действа много ободряващо правя 11 обиколки на стадиона до нас и съм си добре като за момче де

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122 Виж мнението
    znam edna kitaiska recepta , gledala s1m q na ogledala :P zna4i vzema6 edna 6epi4ka m1nista, le6ta ili oris i go postavq6 na zemqta zastava6 do nego vzema6 edno po edno malata m1nista (primerno) s1s s1brani kraka bez da sviva6 kolenata! moje6 da go pravi6 vsqka sutrin Az li4no ne q polzvam 6tot mi e dostat14no stegnat zadnika
    Ти сериозно ли.. А няма ли някакви вълшебни думи.. Да трябва да повториш 60 пъти "Дупе стегни се", после да изпиеш една чаша кръв от котка или нещо подобно?!?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ти сериозно ли... вдигна тема от 2007?!
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на machoka
    Направете си нова тема по въпроса. Тази е на доста време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си