- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отпуснатото дупе
zdr, slabi4ka sum no dupeto mi e otpusnato. pls kajete nqkakvi efektni uprajneniq za stqgane. fitnes shte pomogne li? sushto mislq che imam strii po negohelp
Купи си едно въже и скачай и корема ще ти се стегне.
клякай всеки ден по 30-40 пъти, върви всеки ден по няколко км, и на фитнес ходи ако имаш възможност
SMILE FOR ME NOW
znam edna kitaiska recepta , gledala s1m q na ogledala :P zna4i vzema6 edna 6epi4ka m1nista, le6ta ili oris i go postavq6 na zemqta zastava6 do nego vzema6 edno po edno malata m1nista (primerno) s1s s1brani kraka bez da sviva6 kolenata! moje6 da go pravi6 vsqka sutrinAz li4no ne q polzvam 6tot mi e dostat14no stegnat zadnika
![]()
Тая работа с кляканията не я прави щото ще ти се нае*ът коленете!! А и един въпрос към evelinka1122 : този номер с тези мъниста нали като ги събирам права ли трябва да бъда?
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
http://www.shapefit.com/training.html ето тук има видео упражнения за всякакви части на тялото
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Еххх не се научихте значиФИТНЕСА му е майкатаааа :P обачееее трябва много упоритост и да не се отказваш на първата седмица
Ако си постоянна ти гарантирам че ще имаш 100% успех
Аз така си се поддържам,ходя редовно на фитнес и всичко си е ок
![]()
![]()
Айде успех
![]()
даПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
зна4И МАЛко каланетика ще ти препоръ4ам аз...първо загряваш дупето...като лягасх по гръб сгъваш колената и хващаш пети4кте и по4ваш да стягаш дупето...30 повторения..като стягаш възможно най-много...после...взимаш един стол..обръсхтасх го с облеегалката
заставаш в първа позиция,петите нагоре,заставаш на пръсти и стягаш дупето и клякаш бавно до полуклек..ама найстина бавно,повтаряш това 10/13 пъти..после пак същото оба4е раздале4аваш стъпалата..малко и става по-трудно пак толкова повторения..тва е мн ефективно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
От фитнес по-добро нЕма.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Сядаш на земята хващаш си краката и започваш да се придвижваш без помоща на ръцете и краката демек само с дупе, трудничко обаче има ефект![]()
И така колко минути?Първоначално написано от Funky Fresh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ми докато се изморишкато ходех на тренировки преди треньорката ни караше да го правим това до припадък
![]()
Фитнес мила фитнес му е маиката но за някой неща пробваи с опрайнения но с клякане не се надявай
яко задна прашка![]()
![]()
![]()
Ти сериозно ли... вдигна тема от 2007?!
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Направете си нова тема по въпроса. Тази е на доста време.