.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question Най-добрата ми приятелка ми предложи да ме научи да се целувам. Какво да правя?

Най-добрата ми приятелка ми предложи да ме научи да се целувам, тъй като тя е имала гадже и са се целували, а аз не. (на 13 съм) Гледали сме много такива филми, а и една обща приятелка точно така се е научила. Мисля, че е нормално, но не съм сигурна дали да приема. Тя ми предлага вече няколко пъти. Мен мааалко ме е гнус, но това не е чак толкова голям проблем. Моля ви дайте съвет какво да правя! Да приема ли?
    Последно редактирано от starships : 06-16-2012 на 11:44

Не се занимавай с глупости на тези години...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    За к'во ти е някой да те учи и то най-добрата ти приятелка,която също като теб е момиче?!
    Да не мислиш,че другите са се родили научени или че също са се целували с момичета за да се научат?!
    Стига бе!!!Когато си хванеш приятел ще се научиш - защо бързаш?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми ако имаш желание да се научиш,ок..но знай че никой не се е родил научен,така че като му дойде времето ще се научиш...
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    да, и ще запомниш първата си целувка така-
    с най-добрата ти приятелка ;xx

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    да, и ще запомниш първата си целувка така-
    с най-добрата ти приятелка ;xx
    Е...това е само тренировка...
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^ и все пак

Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    ^ и все пак
    Е под първа целувка аз разбирам с момче

Споко, нищо страшно няма, мен също ме е учила приятелка... а пък по други причини съм се целувала с 2те ми най-добри приятелки... няма от кво да те е гнус. А и доколкото някви хора са ми разказвали, те също са се научили така-от приятелка... кво толкова я нападнахте всички не знам!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на babity
    И аз съм го минала т'ва с ученето, ама за мен е тъпо. Целуването ми е малко като с излъчването... или ще го имаш/можеш, или не. Само 'дето с целуването има няк'ва светлинка в края на тунела, че винаги можеш да попаднеш на някой, на който точно твоята техника, колкото и да е куца, да му допадне.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    кво толкова я нападнахте всички не знам!
    Дебилно е, затова я нападнаха.

Момиче, не знам ти как си го представяш номера с целуването, ама не е ядрена физика или висша математика. В момента, в който се целунеш с момче, ще го разбереш. Има две-три простички неща, които попринцип е добре да спазваш, ама то ти идва отвътре. И е въпрос на напасване с партньора.

Мега фен Аватара на xoxi
    О, колко сладко!
    Върнах се в съвсем детските си години, в които се събирахме дечицата зад блока и се целувахме. Всеки с всеки.
    Аз първите си опити май ги направих с едно момче, с което вече 11-12 години сме много добри приятели.
    Мисълта ми е, че всеки е започнал от някъде.
    Разбира се, забавлението с приятели няма нищо общо с първата целувка с човек, към когото имаш чувства.

Авторке, не прави нещо, което не желаеш. Приятелката ти и тя няма много опит, сигурна съм.
    По-добре изчакай подходящ човек или ако ще действаш с приятелки, го направи, когато и ти самата искаш.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си