Преди време бях публикувала една тема,защото не знаех как да се справя.. нещата отминаха,но сега ми трябва отново помощ.. влюбих се в едно момче,тръгнахме бяхме само 2 седмици заедно.. и изведнъж единия от дните един негов приятел ми казва гаджето ти каза,че иска да скъсате.. толкова гадно ми стана,но му казах добре тогава свободен е ..сега въпроса ми е дали има смисъл да се боря ? защото ми казват,че той е само за целуването и прегръщането ии просто да си има аверка.. но до уши съм се влюбила в него и като минавам покрай местата,на които сме били заедно и вообще като се сетя за него,ми се къса сърцето.. този негов приятел,мисля че е виновен за всичко,защото той го караше да ме зареже още от 2-рия ден от връзката ни и сега го подкрепя да тръгне със следваща..искам да си го върна,но не знам по какъв начин.. апък и аз исках да говоря с него,за да разбера истината,да разбера дали наистина иска да се разделим и защо,но той като ме види се прави на ударен и като му извикам пак.. по фейсбук не ми отговаря.. най - близките ми хора казват,докато не говорим само двамата нищо не е решено,но този негов приятел му е под кожата и го командва за всичко..дори днес се бях разплакала и всички ме питат какво ми има..той мина и сякаш ме видя (не съм много сигурна) но нищо не каза.. как да постъпя,искам да си го върна или поне да сме приятели.. {погледнато от страни,дори на мен ми изглежда глупаво..и познавам себе си,знам че все още не съм достатъчно зряла,но се нуждая от съвет}