.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Кой от тези телефони

Здравейте,кой от тези телефони е най-добър и кой бихте избрали за себе си?http://www.mobilebulgaria.com/mobile...laxy-ace-s5830
    http://www.mobilebulgaria.com/mobile...son-xperia-ray
    http://www.mobilebulgaria.com/mobile...ericsson-vivaz
    Благодаря предварително ;]]

Първият.

10букви

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Първият.

10букви
    Какво имаш в предвид с "10букви" ? (think)

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от fenpirth Виж мнението
    Какво имаш в предвид с "10букви" ? (think)
    Напиши "да", пусни го като мнение и ще разбереш.

по темата: галаксито

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Напиши "да", пусни го като мнение и ще разбереш.

по темата: галаксито
    мерси не знехх ;дд

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Галаксито определено

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Галаксито е много добър телефон взимай го без да се замисляш.

Мега фен Аватара на draid
    Само от чисто любопитство, защо всички препоръчвате галаксито, при положение че рей-а го превъзхожда в повече от 80 процента ? Като започнем от по-голямата батерия, минем през повечето памет, по-добрият процесор и по-високата резолюция. Че на всичко отгоре и HD запис на видео на rey-a ... Не знам, просто ми е любопитно, да не сте някакви фенове на самсунг ?

Към авторката - в хардуерно отношение ериксона е в пъти по-добър от самсунга. Говоря за рей, защото виваз няма какво да се коментира, той е морално остарял с умряла операционна система и резистивен дисплей. Така че това е моят коментар със съответната обосновка, а не само: "Вземи това"

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Само от чисто любопитство, защо всички препоръчвате галаксито, при положение че рей-а го превъзхожда в повече от 80 процента ? Като започнем от по-голямата батерия, минем през повечето памет, по-добрият процесор и по-високата резолюция. Че на всичко отгоре и HD запис на видео на rey-a ... Не знам, просто ми е любопитно, да не сте някакви фенове на самсунг ?

Към авторката - в хардуерно отношение ериксона е в пъти по-добър от самсунга. Говоря за рей, защото виваз няма какво да се коментира, той е морално остарял с умряла операционна система и резистивен дисплей. Така че това е моят коментар със съответната обосновка, а не само: "Вземи това"
    Това беше качествен отговор... Благодаря ;]]

Голям фен Аватара на SWT
    И аз съм за галаксито няма да сгрешиш ако си го купиш.

Този модел на галаксито не е добър в сравнение с рей. Скролни по-надолу в сайтовете, на които си дала линковете в темата. Там са ти дадени техническата характеристика и комуникационните възможности - сама можеш разбереш кой е по-добър като ги сравниш. По тези сравнения ще ти стане ясно.

от трите най-добър е самсунга , но са тези пари аз лично избрах HTC ... но както си прецениш
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Спрете да лъжете момичето бе хора, на какво основание е по-добър самсунга ? На сляпа фенщина ли ?

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Спрете да лъжете момичето бе хора, на какво основание е по-добър самсунга ? На сляпа фенщина ли ?
    Може да не е по-добър,но по някаква причина те го предпочитат(аз също).Тя пита и кой бихме избрали за себе си,може би затова са и отговорили така.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Цитирай Първоначално написано от kalito126 Виж мнението
    Може да не е по-добър,но по някаква причина те го предпочитат(аз също).Тя пита и кой бихме избрали за себе си,може би затова са и отговорили така.
    Здравейте,кой от тези телефони е най-добър

E щото е самсунг

Просто и трите телефона са ми били в ръцете и се усеща разликата ... SE Vivaz - без коментар , не е нищо пред Самсунга Sony Ericsson Xperia - хубав телефон , но въпреки свойте 8,1 MP камера не прави кой знае колко по-добри снимки от 5MP камера на Самсунга ... но от друга страна Сансунга е по-бърз , по чуствителен на допир , заедно със своя графичен ускорител , по-добра батерия ... и просто когато ти е в ръцете имаш по- ... как да каже някакво странно чуство пред SE... затова бих избрал Самсунга.
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Sony Ericsson Xperia ray има по-бърз процесор и по яка камера+това записва HD видео, Андроида му е 2,3, а на самсунга е 2,2-Vivaz не ти препоръчвам щото няма Андроид-батерията е по издържлива, резолюцията на екрана е по голяма-като цяло съм за него

Не пропускай и факта че ray ще получи ъпдейт до ICS, а самсунга не.

Тука Самсунга претрепа всички сони ериксони иначе ясно че галаксито

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си