Здравейте, ще ви ъпдейтна. Другия ми акаунт ми беше хакнат.
Та така, реших, че Испания не си струва - прекалено несериозни са и предполагам и образованието им не е на нивото на това във Франция. А и въпреки, че френския не ми е на супер ниво, друго си е като съм го учил 5 години вече! А и като нация французите може да са всякакви, но поне не са мързеливи и несериозни като испанците.
Реших да заложа на английския и френския, вместо да уча трети чужд език и затова се насочих именно към Франция, Белгия или Англия, като Белгия е много добър компромисен вариант, където да се обучавам на английски и същевременно да си осъвършенствам френския, посредством общуването с местните.
Англия като краен вариант, понеже знам английски доста добре, обаче там е по-трудно да си намериш хубава работа, времето и климатът не ми допадат толкова, трудно ще ми е да свикна да карам кола наобратно и предпочитам да боравя с Евро. Във Франция е хубаво разнообразието на градове и видове климат, а в Белгия също ми харесва климатът - без отвратително горещи лета като тези в Испания и България, в Брюксел зимата често е по-топло от колкото в БГ, а лятото е прохладно, но не вали чак толкова колкото в Англия - идеално за мен!
А относно изказването на DS за френската нация - испанците пък правят впечатление на проста и циганска нация, със селяндурски манталитет и са мн мургави, приличат външно на цигани или араби, нещо като гърците (то и във Франция има бая араби и турци, ама поне можеш да различиш нормалния бял французин от арабин, докато испанците си приличат с тях). Просто не си струва да ходя в такава циганска среда. Тва все едно от БГ да идеш в Гърция - от трън та на глог, с единствeн плюс - по-големи заплати от тукашните!